SBS6 Kerstparade/Stadshart Amstelveen

SBS 6 Kerstparade in Amstelveen: de route

Amstelveen – De grote SBS 6 Kerstparade trekt zaterdag 22 december vanaf 17.00 uur door het centrum van Amstelveen. De route is inmiddels bekend.

De start van de SBS 6 Kerstparade is om 17.00 uur op de kruising Handelsplein-Van Heuven Goedhartlaan. De vrolijke kerstkaravaan trekt vervolgens langs de Meander richting het Stadsplein.

Daarna wordt koers gezet richting de Rembrandtweg waarna de kerstparade de Groen van Prinstererlaan op draait. De parade eindigt uiteindelijk bij de Burgemeester Haspelslaan.

De hele kerstoptocht duurt circa 1,5 uur. 

De spektakel-optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal zijn te zien tijdens de parade.

De SBS6 Kerstparade wordt mede mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen in samenwerking met Gemeente Amstelveen.

Het is de 9e jaargang van de SBS6 Kerstparade. Vorig jaar trok de parade door Eindhoven en trok daar duizenden bezoekers. Dit jaar aan Stadshart Amstelveen de eer om het jaarlijks terugkerende kerstfestijn te mogen verwelkomen.  


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.