Schaatsvereniging De Poelster bereidt zich voor op natuurijs

Amstelveen – De Amstelveense schaatsvereniging De Poelster bereidt zich voor op een strenge winter met veel natuurijs-pret.

'Hoewel de kans op natuurijs door de opwarming van de aarde steeds kleiner lijkt, is die nog lang geen nul. Eén keer een periode met vorst is voldoende. En dan moet je er wel klaar voor zijn voor De Poel, voor die tochten in Vinkeveen, Ter Aar en wellicht nog verder weg,' aldus de Amstelveense schaatsvereniging De Poelster.

Winter voorspelling
Maar volgens de voorspellingen van wetenschappers zouden we deze winter de koudste winter kunnen krijgen in 100 jaar. Maar mochten we toch een zachte winter krijgen, is het gewoon heel erg leuk om te schaatsen op kunstijs.

Trainingen
Schaatsvereniging De Poelster traint vanaf zaterdag 12 oktober met verschillende trainingsgroepen op de Jaap Edenbaan. Zowel de jeugd, de mensen die serieus wedstrijden willen rijden kunnen aan hun trekken komen als de mensen die puur ter recreatie schaatsen. Onder leiding van ervaren trainers kunnen zowel wedstrijdschaatsers, recreanten en jeugdschaatsers leren schaatsen en/of hun techniek verbeteren en tegelijkertijd werken aan een betere conditie.

Informatie
Voor meer informatie: http://www.poelster.nl


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.