Schaatsvereniging De Poelster bereidt zich voor op natuurijs

Schaatsvereniging De Poelster bereidt zich voor op natuurijs

Amstelveen – De Amstelveense schaatsvereniging De Poelster bereidt zich voor op een strenge winter met veel natuurijs-pret.


- Lees verder onder deze advertentie -

'Hoewel de kans op natuurijs door de opwarming van de aarde steeds kleiner lijkt, is die nog lang geen nul. Eén keer een periode met vorst is voldoende. En dan moet je er wel klaar voor zijn voor De Poel, voor die tochten in Vinkeveen, Ter Aar en wellicht nog verder weg,' aldus de Amstelveense schaatsvereniging De Poelster.

Winter voorspelling
Maar volgens de voorspellingen van wetenschappers zouden we deze winter de koudste winter kunnen krijgen in 100 jaar. Maar mochten we toch een zachte winter krijgen, is het gewoon heel erg leuk om te schaatsen op kunstijs.

Trainingen
Schaatsvereniging De Poelster traint vanaf zaterdag 12 oktober met verschillende trainingsgroepen op de Jaap Edenbaan. Zowel de jeugd, de mensen die serieus wedstrijden willen rijden kunnen aan hun trekken komen als de mensen die puur ter recreatie schaatsen. Onder leiding van ervaren trainers kunnen zowel wedstrijdschaatsers, recreanten en jeugdschaatsers leren schaatsen en/of hun techniek verbeteren en tegelijkertijd werken aan een betere conditie.

Informatie
Voor meer informatie: http://www.poelster.nl

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties