Schaken op het Dorpsplein

Schaken op het Dorpsplein tijdens Denksportdag

Amstelveen - In het kader van de Nationale Sportweek wordt vandaag een Denksportdag gehouden op het Dorpsplein in het Oude Dorp van Amstelveen. Jong en oud kunnen het in de buitenlucht tegen elkaar opnemen.

Wethouder Herbert Raat (Sport) opende het event vanmiddag om 12.00 uur. UIteraard kan er geschaakt worden op een groot schaakbord, maar er zijn veel meer denksporten te beoefenen.

Organisator AmstelveenSport wil tijdens de Nationale Sportweek zoveel mogelijk Amstelveners kennis laten maken met de vele vormen van sport. Morgen staat er een groot (water-)sportevent op het programma (Poeldag) op en rond de Amstelveense Poel, waar kennis kan worden gemaakt met watergerelateerde sporten.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.