Schennispleger actief bij bij Pokémon hot spot in Amstelveen

AMSTELVEEN - De wijkagent van de Amstelveense wijk Uilenstede vraagt via Twitter om hulp om een schennispleger in Uilenstede in de kraag te vatten. De man sloeg vorige week maandag toe bij de laagbouw in Uilenstede, op een plek die volgens insiders bekend staat als Pokémon hot spot.


Volgens de wijkagent gaat het om een blanke man van ongeveer 35 jaar met kort zwart haar en een zwarte snor. Hij zou een zwarte joggingbroek en wit overhemd met zwarte motieven hebben gedragen. Mogelijk gaat het om een Oost-Europese man, aldus de agent. De man sloeg op maandag 22 augustus om 15.50 uur toe bij het bruggetje cq laantje van Arboretum in Uilenstede.


Getuigen?
'Locatie is ook Pokémon hot spot volgens insiders, Getuigen? Neem contact op met mij ' zo twitterde de agent vanmorgen. RTV-NH maakte ook melding van de zaak.


[embed]https://twitter.com/polUilenstede/status/771258787051114497[/embed]

[embed]https://twitter.com/polUilenstede/status/771259595847114752[/embed]

[embed]https://twitter.com/polUilenstede/status/771259875456225280[/embed]

 

d


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.