Davey Photography, Davey Baas
112

'Schietpartij in Amstelveen was liquidatiepoging in criminele circuit'

Amstelveen - De schietpartij die zaterdag rond 12.00 uur plaatsvond in Amstelveen Westwijk was een liquidatiepoging op een bij de politie bekende vermeende crimineel. Dat meldt De Telegraaf.

De Telegraaf onthult dat de liquidatiepoging mislukte omdat het wapen na diverse schoten zou zijn vastgelopen. De dader(s) wisten ondanks een grote klopjacht te ontkomen.

Lees hier het artikel van De Telegraaf

Bij de schietpartij aan de Grote Wielen in Westwijk raakten een man en zijn dochter uiteindelijk lichtgewond. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

In Amstelveen hebben in het verleden diverse liquidaties in het criminele circuit plaatsgevonden. De bekendste is de liquidatie van Cor van Hout in het Oude Dorp in 2003. In dat jaar werd ook Jules Jie geliquideerd toen hij met zijn auto op de Keizer Karelweg reed. Recenter (2014) zijn de liquidaties op Gwenette Martha aan de Amsterdamseweg en Luana Luz Xavier in Westwijk.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 08:08

Komende week afsluitingen op N201

Amstelveen - Delen van de provinciale weg N201 worden tussen donderdagnacht 5 november en zaterdagochtend 7 november afgesloten wegens onderhoudswerkzaamheden.

112 gisteren 15:51

Drie verdachten aangehouden in Westwijk

Amstelveen -De Amstelveense politie blijkt gistermiddag in Westwijk drie personen te hebben aangehouden, die zich verdacht ophielden in de omgeving van Eyckenstein.

Advertorial Corona Amstelveen gisteren 12:46

Corona sneltest: uitslag bekend binnen 15 minuten

'Met onze corona sneltest kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent!'