Schiphol geeft tips voor Valet Parking na reeks incidenten

Schiphol geeft tips voor Valet Parking na reeks incidenten Foto: archief

Amstelveen - Na een reeks incidenten met dubieuze aanbieders van Valet Parking rond Schiphol, heeft de luchthaven diverse tips online gezet om je auto veilig achter te laten bij Valet Parking. Ook wijst Schiphol op andere manieren om naar Schiphol te reizen: bijvoorbeeld per trein, bus, taxi, deelauto of zelfs per fiets.

'Helaas zijn er rond onze luchthaven parkeerbedrijven die niet allemaal dezelfde maatstaven voor kwaliteit en service hanteren. Met honderden kilometers extra op de teller, duizenden euro’s schade of fikse verkeersboetes als gevolg', wordt gesteld op Schiphol.nl

Wantoestanden met Valet Parking waren afgelopen week veelvuldig in het nieuws, mede nadat Omroep Max beelden daarvan online zette.

Schiphol Tips

Klik hier voor de tips als je zo veilig mogelijk gebruik wilt maken van Valet Parking. Reizigers die gedupeerd zijn door Valet Parking-bedrijven wordt geadviseerd aangifte te doen bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Er zijn natuurlijk meer manieren om naar Schiphol te komen, zonder gebruik te hoeven maken van Valet Parking.


Reacties