Winter Village Amstelveen

Scholen maken kans op een uur gratis schaatsen bij Winter Village Amstelveen

Amstelveen - Scholen uit Amstelveen kunnen kans maken op een uur schaatsen bij Winter Village Amstelveen. AmstelveenZ geeft in samenwerking met Winter Village Amstelveen een uur gratis schoolschaatsen weg aan één klas uit Amstelveen.

Schoolschaatsen
Tijdens de openingsduur van Winter Village Stadshart Amstelveen, kunnen scholen schaatsen bij Winter Village Amstelveen. Naast het sociale element, biedt dit een unieke gelegenheid om samen met medeleerlingen een onvergetelijke en sportieve ochtend buiten op het ijs te beleven.

Hoe kan jouw klas winnen?
Tag je klasgenoten (of ouders) of je leerkracht op Facebook of Instagram en vertel waarom jouw klas moet winnen. En vergeet Winter Village niet te volgen.

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Schoolschaatsen. Wees er snel bij want wij maken op vrijdag 6 december 2019 de winnaars bekend via onze website (Klik hier voor de actievoorwaarden). Het schoolschaatsen is alleen mogelijk in de ochtenden voorafgaand aan de reguliere openingstijden.

Schaatsbaan
De grootse schaatsbaan van Amstelveen is geopend van zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020. 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.