Schoolhockeytoernooi in de herfstvakantie

Amstelveen - Op donderdag 24 oktober is het 23ste Rabobank schoolhockey toernooi. Op de velden van hockeyvereniging MYRA en MHC Amstelveen treffen de groepen 5 t/m 8 van de Amstelveense basisscholen om te strijden om de felbegeerde titel. 

Er doen dit jaar 35 teams van 11 scholen mee aan het Rabobankschoolhockeytoernooi. De Piet Heinschool spant de kroon, zij zullen met 10 teams deelnemen. De Rembrandtschool volgt met 7 teams. In totaal zullen zo’n 270 kinderen meedoen aan het toernooi.

Winnaars 2018
Groep 8 van de Roelof Venemaschool had in 2018 bij de jongens het schoolhockeytoernooi van Amstelveen gewonnen. Bij de meisjes was Piet Hein de sterkste.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 18:03

Tussen Kunst & Kitsch in Cobra Museum Amstelveen

Amstelveen - Voor het tv-programma 'Tussen Kunst & Kitsch' zijn vandaag opnames gemaakt in het Cobra Museum in Amstelveen voor een nieuw seizoen van het alom geliefde tv-programma.

Politiek vandaag 12:25

Oppositiepartij bbA verwijt college met twee maten te meten

Amstelveen - De politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat de zeven oppositiepartijen in Amstelveen in de voorbereiding op de gemeentelijke begroting voor 2021 op het verkeerde been zijn gezet door het College van B en W. 

Horeca vandaag 11:16

The WineKitchen van start met Traiteur Service

Amstelveen - The WineKitchen at Home in het Oude Dorp van Amstelveen is per vandaag (19-10-2020) gestart met een Traiteur Service. Bij The WineKitchen zijn tal van maaltijden, inclusief klassieke WineKitchen-gerechten, te bestellen.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:56

Amstelveen van voorheen (217)

AMSTELVEEN - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 217 een prentbriefkaart van het Amstelveense winkelcentrum (Plein 60) met daarop de HEMA en Perry van der Kar.

Algemeen gisteren 16:06

Alarmerend dagrecord positieve Covid19-testen in Amstelveen

Amstelveen - Niet eerder zijn in 24 uur tijd zoveel positieve Covid19-testen gemeld in Amstelveen als vandaag. Het corona-dashboard van de Rijksoverheid meldt zondagmiddag dat in 24 uur tijd bij 77 Amstelveners werd vastgesteld dat ze besmet zijn met het Covid19-virus.