Schrijf in voor Big Green Egg-workshop van Slagerij Stronkhorst

Schrijf in voor Big Green Egg-workshop van Slagerij Stronkhorst Foto: Coert Stronkhorst van Slagerij Stronkhorst

AMSTELVEEN - Wil je eens iets anders dan hamburgers en worstjes? Haal meer uit je barbecue en leer tijdens de ‘Big Green Egg-workshop’ de basistechnieken van barbecueën. De barbecue-specialisten van Slagerij Stronkhorst helpen je komende dinsdag 10 april tijdens de workshop de lekkerste barbecuegerechten maken met verse producten.


- Lees verder onder deze advertentie -

Tijdens de workshop gaan deelnemers actief aan de slag met een compleet menu (vis, vlees, groente en nagerechten), waarvan alle bereidingen op een Big Green Egg worden gedaan. Daarna worden de gerechten samen genuttigd met een goed glas wijn.

Dagverse producten

De avond begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Kosten zijn all-in €49,95 per persoon en er wordt enkel gewerkt met dagverse producten.

Voor de workshop van komende dinsdag is nog plek voor een paar deelnemers. En het wordt mooi weer! Wees er dus snel bij. Een tweede workshop dit voorjaar wordt gegeven op dinsdag 5 juni. Voor deze avond zijn nog maximaal twee plekken beschikbaar.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om deel te nemen tijdens een van de workshops van Stronkhorst? Schrijf je via deze link in voor een van de workshop-dagen. En je kunt komende zomer heerlijke barbecuegerechten serveren.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties