Coert Stronkhorst van Slagerij Stronkhorst

Schrijf in voor Big Green Egg-workshop van Slagerij Stronkhorst

AMSTELVEEN - Wil je eens iets anders dan hamburgers en worstjes? Haal meer uit je barbecue en leer tijdens de ‘Big Green Egg-workshop’ de basistechnieken van barbecueën. De barbecue-specialisten van Slagerij Stronkhorst helpen je komende dinsdag 10 april tijdens de workshop de lekkerste barbecuegerechten maken met verse producten.

Tijdens de workshop gaan deelnemers actief aan de slag met een compleet menu (vis, vlees, groente en nagerechten), waarvan alle bereidingen op een Big Green Egg worden gedaan. Daarna worden de gerechten samen genuttigd met een goed glas wijn.

Dagverse producten

De avond begint om 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Kosten zijn all-in €49,95 per persoon en er wordt enkel gewerkt met dagverse producten.

Voor de workshop van komende dinsdag is nog plek voor een paar deelnemers. En het wordt mooi weer! Wees er dus snel bij. Een tweede workshop dit voorjaar wordt gegeven op dinsdag 5 juni. Voor deze avond zijn nog maximaal twee plekken beschikbaar.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om deel te nemen tijdens een van de workshops van Stronkhorst? Schrijf je via deze link in voor een van de workshop-dagen. En je kunt komende zomer heerlijke barbecuegerechten serveren.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.