Schrijf je in voor ‘VVD Open 2019’

AMSTELVEEN - De VVD Amstelveen e.o. organiseert op zaterdag 7 september, voor het vierde jaar in successie, hét liberale tennisevenement: 'VVD Open 2019'.

Op het sfeervolle park van Tennisvereniging De Vliegende Hollander (Wimbeldonpark 161) zal dit sportieve evenement plaatsvinden. Naast de sportieve uitdaging is er ruime gelegenheid voor politieke discussie, netwerken en gezelligheid. Het toernooi wordt afgesloten met een verfrissende borrel en een overheerlijke barbecue.

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan hier in voor dit toernooi. Let op: vol is vol! Je kunt je opgeven voor alleen het tennistoernooi, alleen de barbecue of voor beide onderdelen. Het tennistoernooi wordt ingedeeld op speelsterkte.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om als supporter de spelers aan te moedigen of als toeschouwer van de spannende wedstrijden en het fraaie spel te komen genieten.

Programma 7 september
Inloop 14.30 - 15.00 uur
VVD Open 15.00 - 17.30 uur
Borrel 17.30 - 18.30 uur
Barbecue 18.30 - 21.00 uur

Inschrijfkosten
Tennistoernooi € 15,- per persoon, incl. 2 gratis consumpties
Barbecue € 20,- per persoon

Stuur het inschrijfformulier vóór 28 augustus op naar pm.feenstra@planet.nl


Meer nieuws

112 vandaag 07:51

Overwerk politie door boerenprotest; inclusief nachtelijke achtervolging

Amstelveen - De politie in de regio heeft gisterenavond en afgelopen nacht aardig wat te stellen gehad met protesterende boeren die rondreden met trekkers. Eén bestuurder van een trekker weigerde vannacht te stoppen voor de politie en kon pas na een achtervolging door diverse eenheden worden staande gehouden.

Algemeen gisteren 15:45

Vernieuwde speelplaats voor Westwijk

Amstelveen - Aan de Malandolaan in Westwijk heeft wethouder Floor Gordon (Openbare Ruimte, D66) vrijdagmiddag samen met kinderen uit de buurt de compleet gerenoveerde speelplaats aldaar officieel geopend.

112 gisteren 13:34

Opvallen in een gestolen auto doe je zo

Amstelveen - De politie heeft gisterenavond twee verdachten in een gestolen wagen gearresteerd in Amstelveen Noord. De bestuurder van de auto deed allerminst zijn best om met het verdachte voertuig onder de radar van de politie te blijven.

Winkels 9 jul. 2020 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.