Schrijf mee met theaterthriller Hartstocht

Met een schrijfwedstrijd nodigt Hummelinck Stuurman Theaterbureau Amstelveners uit om zelf een einde te bedenken voor de voorstelling Hartstocht, een thriller die woensdag 6 april 2016 staat geprogrammeerd in Schouwburg Amstelveen. Winnaars krijgen een schrijfworkshop én maken bovendien kans op een VIP-arrangement.

Via www.schouwburgamstelveen.nl zijn de eerste twee scenes van Hartstocht, een thriller te lezen. Het vervolg schrijft het publiek. De inzendingen dienen vóór 1 oktober naar hartstocht@hummelinckstuurman.nl te worden gestuurd. Uit de inzendingen worden twintig winnaars geselecteerd. Zij krijgen een unieke schrijfworkshop aangeboden door Koos Terpstra en Nhung Dam, de schrijvers van Hartstocht, een thriller. De beste inzending wordt bovendien beloond met een VIP-arrangement voor twee personen voor de première van Hartstocht, een thriller op vrijdag 19 februari 2016 in de Leidse Schouwburg.

Alfred Hitchcock
Een afgelegen landhuis, gegoede burgerij, jaloezie, wraak en een moord die gepleegd gaat worden. Dat zijn de ingrediënten van Hartstocht, een thriller geschreven door Koos Terpstra en het jonge schrijftalent Nhung Dam. Ze lieten zich inspireren door de suspense van Alfred Hitchcock, het schurende uit Who's afraid of Virginia Woolf? en de erotiek van Les Liaisons Dangereuses en hadden daarmee voldoende buskruit voor een bloedstollende voorstelling.

Duistere drijfveren
Het publiek wordt de emotionele wereld van de vier personages ingetrokken op een stormachtige avond. De verwikkelingen zetten hen telkens op het verkeerde been en de ontknoping is ronduit verrassend. Hartstocht, een thriller laat de duistere drijfveren zien van vrienden en geliefden. Hoe ver gaan ze voor de liefde?

Informatie
Voor meer informatie over de schrijfwedstrijd en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Op de foto
Hartstocht, een thriller (Foto: Piek)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.