Davey Photography, Davey Baas
112

Schrik om traumaheli op schoolplein

Amstelveen - Een traumahelikopter is vrijdag aan het einde van de middag op het schoolplein van Kindercampus King in de wijk Bankras-Kostverloren geland om te assisteren bij een medische noodsituatie.

De traumahelikopter trok flink wat bekijks en het flinke aantal politewagens dat eveneens op de melding afkwam joeg omstanders en omwonenden behoorlijk wat schrik aan. 

De politie liet uiteindelijk weten dat het een medische noodsituatie betrof bij een bewoner van een naastgelegen flat. De persoon is naar een ziekenhuis vervoerd.

Even daarvoor had in de wijk ook net een ernstig ongeval plaatsgevonden bij de oprit van de Oranjebaan naar de Beneluxbaan, waarbij een fietser gewond raakte. De inzet van de traumaheli stond daar los van. 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.