VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Scooter en fiets hard in botsing op fietspad N196

Aalsmeer - Een scooterrijder en een fietser zijn vanmorgen op elkaar gebotst op het fietspad van de N196 ter hoogte van het Baanvak-viaduct in Aalsmeer.

Het ongeval vond plaats rond 09.00 uur vanmorgen. 

Diverse omstanders die getuige waren van de botsing schoten meteen te hulp. Een omwonende, een passerende fietser en automobilist stopten direct en verleenden eerste hulp aan de slachtoffers, die bij de botsing ten val kwamen en gewond raakten.

De met spoed gealarmeerde ambulancedienst heeft de zorg vervolgens overgenomen.

scooter fiest botsing aalsmeer 090623 VLN-Nieuws-Aalsmeer_N196-Laurens-Niezen-2.jpg
Foto's: VLN Nieuws, Laurens Niezen

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend. De schade aan zowel de scooter als de (elektrische) fiets was behoorlijk. De politie was ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht van de botsing.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.