VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Scooter en fiets hard in botsing op fietspad N196

Aalsmeer - Een scooterrijder en een fietser zijn vanmorgen op elkaar gebotst op het fietspad van de N196 ter hoogte van het Baanvak-viaduct in Aalsmeer.

Het ongeval vond plaats rond 09.00 uur vanmorgen. 

Diverse omstanders die getuige waren van de botsing schoten meteen te hulp. Een omwonende, een passerende fietser en automobilist stopten direct en verleenden eerste hulp aan de slachtoffers, die bij de botsing ten val kwamen en gewond raakten.

De met spoed gealarmeerde ambulancedienst heeft de zorg vervolgens overgenomen.

scooter fiest botsing aalsmeer 090623 VLN-Nieuws-Aalsmeer_N196-Laurens-Niezen-2.jpg
Foto's: VLN Nieuws, Laurens Niezen

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend. De schade aan zowel de scooter als de (elektrische) fiets was behoorlijk. De politie was ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht van de botsing.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.