Davey Photography, Davey Baas
112

Scooter en fiets klappen op elkaar

Amstelveen - Nabij de oprit van de Oranjebaan naar de Beneluxbaan, ter hoogte van het Bankrashof, heeft woensdag aan het eind van de middag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een scooteraar en een fietser waren betrokken. 

Politie en ambulance kwamen met grote spoed ter plaatse. Het ongeval deed zich voor op het fietspad. Het lijkt erop dat de scooter en fietser hard met elkaar in aanrijding zijn gekomen.

De ambulancedienst heeft zich over de bestuurders ontfermd. De politie zoekt uit wat precies is voorgevallen.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.

Algemeen gisteren 13:31

Overleg over educatieve invulling Amstelveense bunker

Amstelveen - Eind oktober gaat gemeente Amstelveen met het het Verzetsmuseum, de stichting Amstelveen Oranje, het CIDI, de Vereniging Historisch Amstelveen en het Museum zonder Muren in overleg over een educatieve invulling van de Amstelveense bunker aan de Wolfert van Borsselenweg. 

Corona Amstelveen gisteren 07:56

Steunactie Horeca Amstelveen krijgt vervolg

Amstelveen - Nu de corona-crisis voortduurt en horecabedrijven nog zwaarder getroffen worden hebben de initiatiefnemers van het boek Horeca Amstelveen in samenspraak met de horeca besloten de actie (en de in het boek vermelde kortingen) te verlengen tot onbepaalde tijd.