VTF, Vivian Tusveld
112

Scooterrijder gewond bij nachtelijke botsing Bosbaanweg

Amstelveen - De bestuurder van een scooter (snorfiets) is afgelopen nacht gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Bosbaanweg.

Het ongeval vond plaats omstreeks kwart over 12 terwijl sprake was van stevig noodweer. Een mobiel medisch team, politie en ambulancedienst rukten met grote spoed uit vanwege de ernst van het ongeval.

De snorfietser is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg langs de Bosbaan is enige tijd afgesloten geweest.

112_vtf_bosbaanweg_scooter_auto.jpg

Foto's: VTF


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.