Davey Photography, Davey Baas
112

Scooterrijder gewond in Stadshart

Amstelveen - Op de Handelsweg in Stadshart Amstelveen heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een scooterrijder gewond is geraakt.

De scooterrijder kwam door nog onduidelijke oorzaak ten val en lag gewond naast de scooter op het wegdek.  Het incident vond plaats op de Handelsweg ter hoogte van de ingang van de parkeergarage Buitenplein (voormalige Hudson's Bay gebouw).

Het slachtoffer liep onder andere beenletsel op en is door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident; de weg werd tijdelijk afgezet.

 

 


Meer nieuws

112 vandaag 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.  

112 gisteren 10:18

Nachtelijke schuurbrand in Aalsmeer vermoedelijk door gloeiende BBQ-kolen

Aalsmeer - In de Karperstraat in Aalsmeer is afgelopen nacht een bewoner gewond geraakt door een schuurbrand die vermoedelijk is ontstaan door gloeiende restanten houtskool van een barbeque. De brandweer attendeert naar aanleiding van het incident mensen op het belang van veilig barbecuën.