Davey Photgraphy, Rob Franken
112

Scooters botsen in Waardhuizen

Amstelveen - In de wijk Waardhuizen in Amstelveen Zuid zijn zaterdag aan het einde van de middag twee scooters op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde rond 10 voor 5, op de kruising bij het fietstunneltje van Marne en Logger/Gondel. De ambulance werd met grote spoed gealarmeerd. Een van de scooterrijders is gewond geraakt bij de aanrijding; ambulancebroeders hebben zich over hem ontfermd.

De politie is ter plaatse om uit te zoeken wat precies is voorgevallen. Beide scooters reden op het fietspad toen ze elkaar raakten. Een bestuurder kwam vanuit de fietstunnel, de ander reed via Gondel richting Brigantijn/Turfschip.

Door de regenachtige, donkere omstandigheden was het zicht tijdens het ongeval in ieder geval niet optimaal.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.