Poel's Up
Advertorial Zakelijk

Seizoensopening Poel’s Up

Amstelveen - Begin 2017 verhuisde het veelbesproken drijvende zwembad van de Amstel naar de Poel. Al twee seizoenen heeft Amstelveen kunnen genieten van Poel’s Up. Een unieke buitenlocatie met horecavoorziening, dat ruimte biedt aan tal van activiteiten. ‘We hebben dit jaar nog meer mogelijkheden en zijn klaar voor een succesvol derde seizoen’, aldus eigenaar Rob de Ruyter.

Met een prachtige warme lente en zomer 2018 achter de rug spreken Rob en zijn vrouw Melissa vol enthousiasme over het nieuwe seizoen. Melissa: ‘Op 13 april gaan we of­ficieel open en we starten op zondag 14 april meteen met een barbecue. Poel’s Up blijft tot maximaal half oktober open.’

Kids bootcamps

Je kan bij Poel’s Up terecht voor de leukste kinderfeestjes (van SUPPEN tot zwemmen en van knutselen tot kruidentocht). En het aanbod kinderactiviteiten wordt dit jaar aangevuld met zogenoemde Kids bootcamps. ‘Actieve kinderspelletjes in het bos en omgeving, gebaseerd op het bootcampen voor volwassen, maar dan op een speelse manier’, legt Rob uit.

High Tea

Ook kun je dit jaar bij Poel’s Up terecht voor een high tea, voor kinderen én volwassenen. ‘Dat doen we in samenwerking met Oui Patisserie. Voor kinderen bedoeld als kinderfeestje en voor volwassen puur om je een middag in de watten te laten leggen.

Zonnetje op het terras en genieten van heerlijke lekkernijen.’ Reserveren is mogelijk vanaf vier volwassenen of acht kinderen. Poel’s Up is bij mooi weer geopend van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 18:00 uur. ‘Na sluitingstijd zijn we beschikbaar voor bedrijven en particulieren die het leuk vinden een borrel of barbecue bij ons te organiseren. Wij verzorgen, in samenwerking met professionele cateraars, de catering en de barbecue. Sowieso werken we bij Poel’s Up graag samen met lokale ondernemers. Zo schenken we vanaf dit seizoen ook bier van de Naeckte Brouwers.’

Informatie

Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op de website. ‘Laten we hopen dat het dit jaar net zulk weer wordt als afgelopen jaar en kom gezellig langs!’, eindigt Rob. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw event of barbecue (in de avonduren vanaf 25 personen).

Poel’s Up | Laan Nieuwer-Amstel 1B | Telefoon 020 309 03 44 | info@poelsup.nl | www.poelsup.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.