Shell Groenhof verder als Sakko tankstation

AMSTELVEEN - Het Shell tankstation in wijk Groenelaan (nabij winkelcentrum Groenhof) gaat verder onder de vlag van 'Sakko Commercial'. Sakko was al eigenaar van het tankstation, maar exploiteerde het station onder de merknaam Shell.

Vandaag worden  Shell-uitingen vervangen voor die van Sakko. Het tankstation, gelegen aan de Newa, belooft elke dag een lage prijs en een hoge kwaliteit. Naar verluidt zal het station onder de nieuwe naam lagere brandstofprijzen hanteren.

Sakko Commercial
Sakko Commercial heeft diverse tankstation in Nederland en is leverancier voor brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue. De divisie maakt onderdeel uit van Sakko Holding, een zelfstandige oliehandel uit Bergen op Zoom. Sakko werd in 1906 opgericht door Dirk Sakko, destijds als kolenhandel. 'In de afgelopen jaren heeft Sakko Commercial zich een prominente plaats verworven in de exploitatie van tankstations en de leverantie van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue aan tankstations en grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garagebedrijven en aannemerij,' zo staat op de website van Sakko te lezen.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (45)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 45e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de Nesserlaan.

Corona Amstelveen gisteren 19:01

Lockdown blijft, avondklok blijft: iets meer ruimte voor grotere winkels

Amstelveen - De lockdown blijft, de avondklok blijft en het negatief reisadvies blijft. De coronacijfers zijn volgens het kabinet dermate zorgelijk dat er de komende twee weken geen versoepelingen mogelijk zijn. Wel worden enkele aanpassingen en correcties doorgevoerd in de huidige maatregelen.

Algemeen gisteren 14:13

Sloop pastorie Annakerk gestart, kerk blijft behouden

Amstelveen - De fysieke sloop van de pastorie van de Annakerk is begonnen. De pastorie, die vast zit aan de kerk, moet wijken voor de verbreding en verdieping van Rijksweg A9 door Amstelveen. De Annakerk zelf blijft staan.

Algemeen gisteren 11:29

Vrouwen hangen vuile was buiten

Amstelveen - In de wijk Bankras-Kostverloren hebben diverse bewoonsters 'de vuile was buiten gehangen'.

Algemeen 7 mrt. 2021 21:00

Amstelveen by night (44)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 44e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de oudste huisjes van Amstelveen, gelegen in het Oude Dorp.