Constantijn & Romano

Shift Up BMW & MINI: strik erom en klaar

Amstelveen - Shift Up heeft als BMW en MINI occasiondealer in rap tempo furore gemaakt in Amstelveen en omstreken. Voor steeds meer liefhebbers van de twee gerenommeerde automerken is Shift Up, gevestigd op bedrijventerrein De Loeten in Amstelveen Zuid, een gewild adres. 

Shift Up biedt niet alleen jonge, rijk uitgeruste en tot in de puntjes verzorgde occasions, maar weet zich ook te onderscheiden door een bijzonder hoog serviceniveau. Voeg daar een keurige prijsstelling aan toe en je begrijpt al snel waarom klanten letterlijk weglopen - of beter wegrijden - met een BMW of MINI van Shift Up.

Geen onaangename verrassingen

‘We willen niet dat klanten voor onaangename verrassingen komen te staan na aankoop,’ zegt eigenaar Constantijn Reiziger, die al heel wat klanten blij heeft gemaakt met de perfecte en zorgeloze BMW of MINI. Constantijn heeft een scherp oog voor occasions die net dat beetje extra hebben en waar je als autoliefhebber een grote glimlach van op je gezicht krijgt. Niet voor niks wordt de Shift Up-showroom (alleen op afspraak te bezoeken) meer dan eens een snoepwinkel voor autoliefhebbers genoemd.

Plug in-Hybrides

Het verkoopteam is recent uitgebreid met BMW en MINI-kenner Romano Baarsen. Beiden stellen dat momenteel de vraag naar Plug in-Hybrides groot is - en daar spelen ze natuurlijk op in. ‘Veel mensen rijden graag elektrisch voor het woon-werkverkeer, maar willen voor langere afstanden ook kunnen terugvallen op een
benzinemotor,’ zegt Constantijn. ‘Ook voor mooie Plug-in Hybrides kan je uitstekend bij ons terecht.’

Voorraad & Zoekopdracht

Vanwege het uitgebreide merkdealer netwerk van Shift Up in binnen- en buitenland vind je in de voorraad voor ieder wat wils. Voor alle wagens geldt dat het veelal unieke exemplaren zijn, waarbij de onberispelijke staat en de rijke uitrusting opvallen. Naast de uitgekiende voorraad kan je bij Shift Up ook een zoekopdracht indienen. Je geeft simpelweg je voorkeuren op (type, jaartal, kleur, opties, budget) en Shift Up gaat binnen het eigen vertrouwde Europese dealernetwerk voor je op zoek naar de BMW of MINI in jouw stijl.

Kwaliteit gewaarborgd

Of je nu een diepdonkerblauwe MINI Clubman met lederen bekleding in cognackleur wilt, of een lichtgrijze BMW X3 met panorama dak, Shift Up weet de auto van jouw keuze vrijwel altijd te vinden. Bij Shift Up is de kwaliteit van de auto's gewaarborgd doordat ze een uitgebreide optische en technische inspectie hebben ondergaan. Eventueel benodigd onderhoud dat er op kort termijn aan zit te komen of lichte gebruikerssporen van de vorige eigenaar, zoals een beschadiging aan een velg, worden direct na binnenkomst verholpen.

All-in prijzen

Doordat ze bij Shift Up met all-in prijzen werken, hoef je voor dit soort zaken niet te betalen. Ook worden alle auto's kosteloos geleverd met een uitgebreide 6 maanden garantie, of ze vallen nog onder fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan binnen de garantie termijn dan wordt dat kosteloos opgelost, zelfs met haal- en brengservice door heel Nederland. Voor de BMW’s en MINI’s van Shift Up geldt over het algemeen: strik erom en klaar!

Een selectie auto's uit de showroom:

auto 1 shift up.jpg

BMW1-serie 118i
2020 - 72.000 km
€ 25.940,-

auto 2 shift up.jpg

BMW3 Serie Touring M340i xDrive
2020 - 59.531 km
€ 59.840,-

auto 3 shift up.jpg

BMW3-serie 330e
2019 - 68.800 km
€ 39.940,-

auto 4 shift up.jpg

BMWX3 xDrive30e
2020 - 33.640 km
€ 49.940,-

auto 5 shift up.jpg

BMWX5 xDrive40e
2018 - 90.000 km
€ 48.940,-

auto 6 shift up.jpg

BMWX5 xDrive45e
2020 - 96.016 km
€ 67.940,-

auto 7 shift up.jpg

BMWZ4 Roadster sDrive20i
2019 - 25.561 km
€ 43.940,-

auto 8 shift up.jpg

MINI Countryman 2.0 Cooper SE ALL4
2020 - 38.412 km
€ 31.940,-

Maak vrijblijvend een afspraak bij Shift Up.

Shift Up BMW & MINI Occasions
Keurmeesterstraat 18
1187 ZX Amstelveen
020 210 1434
info@shiftup.nl
www.shiftup.nl

Deze advertorial is ook verschenen in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.