Advertorial Winkels

Showroom in vloeren nieuwste paradepaardje Bouwcenter Blauwhoff

Aalsmeer - Een bezoek aan Bouwcenter Blauwhoff is een lust voor het oog, voor iedereen die zich bezig houdt met woninginrichting en ver- of herbouw van woningen. Bij dit Aalsmeerse familiebedrijf, dat kan bogen op meer dan 85 jaar ervaring, vind je niet alleen duizenden vierkante meters aan inspiratie op het gebied van badkamers en vloeren, maar ook een enorm assortiment aan hoogwaardige bouw- en afbouwmaterialen en gereedschappen.

Je bent hier als klusser én professional aan het perfecte adres voor iedere bouwfase, van bestektekening tot oplevering. En het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar materiaal voor een klein of een groot project, je vindt het hier allemaal. Zelfs de tuin wordt niet vergeten.

Het ruime tuinassortiment van Bouwcenter Blauwhoff sluit aan bij ieder seizoen. In een sfeervolle en gemoedelijk ogende setting kan iedere klant hier op het gemak zijn of haar woonwensen bespreken, zich laten adviseren door de zeer vakkundige en betrokken medewerkers en een keuze maken uit diverse gerenommeerde merken die garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Vloeren showroom

Bij dit alles is nu een nieuw paradepaardje bij gekomen met de recent geopende showroom in vloeren. ‘De hang naar authentieke, warme houten vloeren is weer helemaal terug van weggeweest en dat laten we in deze nieuwe showroom graag zien’, vertelt Tamara Vermeulen, marketeer bij Bouwcenter Blauwhoff.

Er is veel zorg en aandacht besteed aan de inrichting van de nieuwe showroom en in een prettige, huiselijke sfeer zullen klanten zich meer dan uitgenodigd voelen om hier hun droomvloer uit te kiezen. Wie liever voor stoere keramische tegels kiest of voor sfeervol laminaat, is overigens ook aan het goede adres bij Bouwcenter Blauwhoff. Zij heeft een ruime keuze aan vloeren passend bij elke woonstijl. De zo kenmerkende huiselijke sfeer en de ruime keuze aan stijlen en trends is ook terug te vinden in de naastgelegen showroom voor badkamers en keramische tegels.

Moodboards

Er is veel om uit te kiezen en om de klanten een beetje op weg te helpen, is het mogelijk om bij Bouwcenter Blauwhoff je eigen ‘moodboard’ samen te stellen. ‘Heel erg leuk en inspirerend om te doen’, laat Vermeulen weten. ‘We krijgen daar hele goede reacties op.’ Een dergelijk moodboard is een prachtige basis om aan de slag te gaan met het uitkiezen van de benodigde materialen en kan een mooie handleiding vormen voor volgende verbouwingsplannen.

Het moge duidelijk zijn, Bouwcenter Blauwhoff is geen bouwcenter in de gewone zin van het woord. Wie hier komt, zal direct het verschil merken.

Informatie

Bouwcenter Blauwhoff | Aalsmeerderweg 225, Aalsmeer | Telefoon 0297 32 42 81 | www.bouwcenterblauwhoff.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in Amstelveen Magazine No 33, oktober 2018]


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.