P60

Silent Disco slaat aan in Amstelveen; P60 komt met grote versie

Amstelveen - Tijdens het evenement 24H Amstelveen dit voorjaar sloeg een Silent Disco Night in P60 dermate aan, dat het poppodium na de zomervakantie met een eigen Silent Disco+ komt.

Op zaterdag 7 september 2019 wordt in de grote zaal van het poppdium ruimte gemaakt voor 3 feestjes ineen: op drie kanalen komen de beste hits voorbij. ‘Jij kiest waar jij op wil dansen. Maar verwacht meer dan alleen muziek. Wat dacht je van een photobooth, glowsticks en nog veel meer verrassingen’, meldt het poppodium in een persbericht.

Kaartjes voor de Silent Disco+ op zaterdag 7 september 2019 zijn te verkrijgen vanaf  €8– (exclusief servicekosten). Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2432


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.