Een Sinterklaasbox met heerlijk Italiaans eten van Gusto en een spel van The GameKeeper

Sinterklaas vieren met speciale food- en spellenbox van Gusto & The Gamekeeper

Amstelveen – Gusto World of Pizza heeft in samenwerking met spellenwinkel The Gamekeeper speciale Sinterklaasboxen vol lekkers en familiespellen samengesteld om thuis op een gezellige en smaakvolle wijze Sinterklaas te vieren. AmstelveenZ mag in totaal drie Little Family Boxen verloten onder lezers.

Wil jij kans maken op een Sinterklaas Little Family Box a 25 euro tag dan op de social media-kanalen van AmstelveenZ (Facebook of Instagram) de persoon met wie jij van die box vol lekkers en gezelligheid wil genieten. Mailen mag ook naar actie@amstelveenz.nl. De drie winnaars worden op 3 december 2020 bekend gemaakt!

Bestel je box voor jouw Sinterklaasviering

Wil je niet afwachten of je wint en wil je zeker zo'n box? Gusto & The Gamekeeper hebben drie Sinterklaasboxen die nu al voor 4, 5 of 6 december 2020 besteld kunnen worden bij Gusto via 020 358 37 37 of info@gustoworldofpizza.nl

Little Family Sinterklaasbox (25,-)

  • Italiaanse Borrelplank voor 2 personen
  • Klein familiespel

Big Family Sinterklaasbox (45,-)

  • Italiaanse borrelplank voor 2 personen
  • 2 Frizza’s Margaritha
  • Groot familiespel

DeLuxe Sinterklaasbox (80,-)

  • Italiaanse borrelplank voor 2 personen
  • 2 Frizza’s Margaritha
  • Groot familiespel
  • Klein familiespel
  • Puzzel

Voor kleine spellen zijn Qwizz, Regenwormen, The Game en The Mind beschikbaar. Voor de grote spellen Codenames, Wedden dat je het kan of een Jan van Haasteren puzzel. De grote en kleine spellen zijn desgewenst om te ruilen bij The GameKeeper Amstelveen. En als je wilt kan je voor 6 euro een klein spel inruilen voor een groot spel. Een extra Frizza (frozen pizza) bijbestellen kan ook voor 8 euro. Fijne Sinterklaasviering!

Vraag naar meer informatie bij Gusto of zie op de website van Gusto alle informatie over de Sinterklaas Boxen (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:00

Jobz: Fazantenbos zoekt een Estate Manager

Amstelveen - Voor de nieuwe gerealiseerde exclusieve woontoren “BankrasStaete” in Amstelveen, is Fazantenbos op zoek naar een representatieve Estate Manager. 

Algemeen gisteren 17:34

Opsporing Verzocht toont beelden van vermoedelijke inbrekersbende [Video]

Amstelveen/Aalsmeer - Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van drie verdachten die mogelijk onderdeel uitmaken van een inbrekersbende die in deze regio actief is. Het verdachte trio en de auto waarin zij reden werd op camerabeelden vastgelegd toen afgelopen zomer een woning aan de Wilhelminastraat in Aalsmeer volledig overhoop werd gehaald.

Winkels gisteren 15:59

Frites Affairs opent vestiging in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Na succesvolle lanceringen in diverse steden en op Center Parcs heeft Frites Affairs vandaag (woensdag 1 december 2021) officieel de deuren geopend in Stadshart Amstelveen. Het is de grootste Frites Affairs-vestiging tot nu toe en het is ook is de eerste stadsvestiging mét terras. 

Politiek gisteren 12:51

Bescheidenheid siert (te) veel Amstelveense ouderen: niet snel vraag naar hulpmiddelen gemeente

Amstelveen - Diverse Amstelveense ouderen die met een klein pensioen of alleen AOW moeten rondkomen en met ongemakken kampen blijken vaak niet voldoende op de hoogte dat zij hulpmiddelen kunnen aanvragen bij de gemeente. De politieke fractie Lijst Höcker vraagt daar aandacht voor;  ouderen blijken volgens Höcker ook te vaak uit bescheidenheid níet om hulp bij de gemeente te vragen, omdat ze denken dat ze er geen recht op hebben.

Algemeen gisteren 09:25

Adventskalender Visit Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vanadaag, 1 december 2021, is het weer mogelijk voor inwoners van Amstelveen om mee te doen aan de Adventskalender van Visit Amstelveen. 24 dagen lang zijn er mooie prijzen te winnen aangeboden door Amstelveense organisaties en ondernemers.