Sinterklaasspeurtocht in de Van der Hooplaan

Amstelveen - In de winkelstraat Van Der Hooplaan vindt op zaterdag 2 december van 10.00 tot 14.00 uur een spannende Sinterklaasspeurtocht plaats. Alle kinderen van twee tot en met acht jaar mogen gratis meedoen.

Het avontuur start bij de witte partytent. Daar halen de kinderen hun schatkaart op en dan begint het schatzoeken. Bij de deelnemende zaken moeten de speurdertjes een vraag beantwoorden of een leuke opdracht uitvoeren: van een liedje zingen en drinkbekers versieren, tot chocoladeletters tellen en pakjes in de schoorsteen gooien.

Als papa en mama de kleintjes een beetje helpen, knijpt de Speurtochtpiet natuurlijk een oogje toe.

Als alle zestien opdrachten op de schatzoekkaart een krul verdiend hebben, is de schat gevonden. Bij het eindpunt in de witte tent krijgen alle kinderen warme chocomel of limonade en een leuke prijs.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.