Sla je slag op Black Friday bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Amsterdam/Amstelveen - Op Black Friday kun je ook je 'slag slaan' bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam Zuid-Oost.

Er zijn maar liefst 3 interessante acties ontwikkeld waar zowel de startende golfer als de gevorderde golfer uit kan kiezen. Zo is er voor de echte starters een 1 daagse cursus om je Baanpermissie te halen ontwikkeld die wordt gegeven in de periode van 16-30 december. Lekker in de kerstvakantie naar buiten en in een dag de basisbeginselen van het golfspel leren en direct je benodigde examens afleggen voor slechts € 139,00 per persoon all-in. Een voordeel van € 60,00!

Een andere optie is om een Masterclass te volgen van de PGA Professionals van Golfacademy De Hoge Dijk. In 2 x 2 uur tijd leren ze de fijne kneepjes van zowel de lange slagen als de short game. Je bent per saldo 4 uur met ze op pad voor € 49,00 per persoon. Dit kost normaal € 99,00 per persoon.

De derde aanbieding op De Hoge Dijk is het volgen van het “oefenen met de pro” programma. In groepen wordt hier les gegeven op meerdere uren in de week. Je kunt maar liefst 3 maanden lang meedoen 2 x per week vanaf begin december. Voor deze maximaal 26 lessen betaal je slechts € 125,00 terwijl dit normaal gesproken € 185,00 kost.

Al met al voor de (beginnende) golfers leuke aanbiedingen die te boeken zijn van 27-11 t/m 4-12.

Klik hier voor meer informatie: https://www.dehogedijk.nl/golfacademy/black-friday-actie/ 

Hoge dijk black friday.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.