Sla je slag op Black Friday bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Amsterdam/Amstelveen - Op Black Friday kun je ook je 'slag slaan' bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam Zuid-Oost.

Er zijn maar liefst 3 interessante acties ontwikkeld waar zowel de startende golfer als de gevorderde golfer uit kan kiezen. Zo is er voor de echte starters een 1 daagse cursus om je Baanpermissie te halen ontwikkeld die wordt gegeven in de periode van 16-30 december. Lekker in de kerstvakantie naar buiten en in een dag de basisbeginselen van het golfspel leren en direct je benodigde examens afleggen voor slechts € 139,00 per persoon all-in. Een voordeel van € 60,00!

Een andere optie is om een Masterclass te volgen van de PGA Professionals van Golfacademy De Hoge Dijk. In 2 x 2 uur tijd leren ze de fijne kneepjes van zowel de lange slagen als de short game. Je bent per saldo 4 uur met ze op pad voor € 49,00 per persoon. Dit kost normaal € 99,00 per persoon.

De derde aanbieding op De Hoge Dijk is het volgen van het “oefenen met de pro” programma. In groepen wordt hier les gegeven op meerdere uren in de week. Je kunt maar liefst 3 maanden lang meedoen 2 x per week vanaf begin december. Voor deze maximaal 26 lessen betaal je slechts € 125,00 terwijl dit normaal gesproken € 185,00 kost.

Al met al voor de (beginnende) golfers leuke aanbiedingen die te boeken zijn van 27-11 t/m 4-12.

Klik hier voor meer informatie: https://www.dehogedijk.nl/golfacademy/black-friday-actie/ 

Hoge dijk black friday.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek vandaag 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 gisteren 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.