Advertorial Sport

Sla je slag op Black Friday bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Amstelveen/Amsterdam - Op Black Friday kun je ook je 'slag slaan' bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam Zuid-Oost.

Er zijn maar liefst 3 interessante acties ontwikkeld waar zowel de startende golfer als de gevorderde golfer uit kan kiezen. Zo is er voor de echte starters een 1 daagse cursus om je Baanpermissie te halen ontwikkeld die wordt gegeven in de periode van 19 december 2021 – 7 januari 2022. Lekker in de kerstvakantie naar buiten en in een dag de basisbeginselen van het golfspel leren en direct je benodigde examens afleggen voor slechts € 99,00 per persoon all-in. Een voordeel van € 100,00!

Een andere optie is om een Masterclass te volgen van de PGA Professionals van Golfacademy De Hoge Dijk. In twee x twee uur tijd leren ze de fijne kneepjes van zowel de lange slagen als de short game. Je bent per saldo 4 uur met ze op pad voor € 49,00 per persoon. Dit kost normaal € 99,00 per persoon.

De derde aanbieding op De Hoge Dijk is het volgen van het “oefenen met de pro” programma. In groepen wordt hier les gegeven op meerdere uren in de week. Je kunt maar liefst 3 maanden lang meedoen 2 x per week vanaf begin december. Voor deze maximaal 26 lessen betaal je slechts € 135,00 terwijl dit normaal gesproken € 199,00 kost.

Al met al voor de (beginnende) golfers leuke aanbiedingen die te boeken zijn van 26-11-2021 t/m 02-12-2021.

Black Friday De Hoge Dijk.jpg


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (312)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 312 een haast maagdelijk plaatje uit de wijk Keizer Karelpark, met de beroemde snackbar annex eetcafé De Vulkaan aan de Van der Hooplaan.

112 gisteren 12:11

Voetganger aangereden in Aalsmeer; automobilist aangehouden

Aalsmeer- Aan de Stommeerweg in Aalsmeer is zondagochtend vroeg een voetganger aangereden door een automobilist. De bestuurder van de wagen is na het ongeval aangehouden; de politie heeft inmiddels laten weten dat de bestuurder onder invloed verkeerde.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2022 11:57

Werkzaamheden A9: verkeershinder Colijnweg, afsluitingen Bleekerskade, Sierkade

Amstelveen – In verband met werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen worden tussen medio augustus en medio november op diverse momenten afsluitingen ingesteld op en rond de Burgemeester A. Colijnweg. Onder andere de onderdoorgangen onder de A9 bij de Bleekerskade en de Sierkade worden afgesloten.