Hergo in de 'vershoek' in Stadshart Amstelveen

Slagerij Hergo vertrekt uit Stadshart Amstelveen: deuren gaan 2 april dicht

Amstelveen - Slagerij Hergo sluit per 2 april 2023 definitief de deuren van het filiaal in Stadshart Amstelveen. Hergo zal niet elders in het winkelcentrum of Amstelveen terugkeren. De drie Amsterdamse filialen blijven gewoon open. 

Hergo, ook wel bekend als 'de slager met een koksmuts'  is sinds jaar en dag gevestigd in Stadshart Amstelveen en is in die jaren uitgegroeid tot een heus begrip. Niet alleen de vleesspecialiteiten vinden gretig aftrek, ook zijn de belegde broodjes een hit.

Reden vertrek uit Amstelveen

Het voor velen verrassende vertrek van Hergo uit Amstelveen valt zowel de medewerkers als de vele (vaste) klanten zwaar. De reden van het vertrek uit Amstelveen is dat het huurcontract afloopt en van hogerhand is besloten het contract niet te verlengen, zo meldt Hergo desgevraagd. Geprobeerd is nog om mogelijk op een andere locatie in Amstelveen door te gaan, maar dat is niet gelukt.

Hergo Amsterdam blijft gewoon open

Hergo is van origine een Amsterdamse familieslagerij, die in 1930 werd opgericht door de familie Canter en staat al decennia te boek als de vleesspecialist van Amsterdam en omstreken. De filialen in Buitenveldert (Buitenvelderstelaan 166), Rivierenbuurt (Maasstraat 53) en Oud-Zuid (Beethovenstraat 49) blijven gewoon open.

Op een aankondiging in het Amstelveense filiaal melden de medewerkers van Hergo Amstelveen het contact met de klanten in het Amstelveense filiaal enorm te gaan missen. Hergo hoopt de Amstelveense klanten in de Amsterdamse flilalen te kunnen blijven bedienen. 

hergo_amstelveen_dicht.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.