Hergo in de 'vershoek' in Stadshart Amstelveen

Slagerij Hergo vertrekt uit Stadshart Amstelveen: deuren gaan 2 april dicht

Amstelveen - Slagerij Hergo sluit per 2 april 2023 definitief de deuren van het filiaal in Stadshart Amstelveen. Hergo zal niet elders in het winkelcentrum of Amstelveen terugkeren. De drie Amsterdamse filialen blijven gewoon open. 

Hergo, ook wel bekend als 'de slager met een koksmuts'  is sinds jaar en dag gevestigd in Stadshart Amstelveen en is in die jaren uitgegroeid tot een heus begrip. Niet alleen de vleesspecialiteiten vinden gretig aftrek, ook zijn de belegde broodjes een hit.

Reden vertrek uit Amstelveen

Het voor velen verrassende vertrek van Hergo uit Amstelveen valt zowel de medewerkers als de vele (vaste) klanten zwaar. De reden van het vertrek uit Amstelveen is dat het huurcontract afloopt en van hogerhand is besloten het contract niet te verlengen, zo meldt Hergo desgevraagd. Geprobeerd is nog om mogelijk op een andere locatie in Amstelveen door te gaan, maar dat is niet gelukt.

Hergo Amsterdam blijft gewoon open

Hergo is van origine een Amsterdamse familieslagerij, die in 1930 werd opgericht door de familie Canter en staat al decennia te boek als de vleesspecialist van Amsterdam en omstreken. De filialen in Buitenveldert (Buitenvelderstelaan 166), Rivierenbuurt (Maasstraat 53) en Oud-Zuid (Beethovenstraat 49) blijven gewoon open.

Op een aankondiging in het Amstelveense filiaal melden de medewerkers van Hergo Amstelveen het contact met de klanten in het Amstelveense filiaal enorm te gaan missen. Hergo hoopt de Amstelveense klanten in de Amsterdamse flilalen te kunnen blijven bedienen. 

hergo_amstelveen_dicht.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'