Hergo in de 'vershoek' in Stadshart Amstelveen

Slagerij Hergo vertrekt uit Stadshart Amstelveen: deuren gaan 2 april dicht

Amstelveen - Slagerij Hergo sluit per 2 april 2023 definitief de deuren van het filiaal in Stadshart Amstelveen. Hergo zal niet elders in het winkelcentrum of Amstelveen terugkeren. De drie Amsterdamse filialen blijven gewoon open. 

Hergo, ook wel bekend als 'de slager met een koksmuts'  is sinds jaar en dag gevestigd in Stadshart Amstelveen en is in die jaren uitgegroeid tot een heus begrip. Niet alleen de vleesspecialiteiten vinden gretig aftrek, ook zijn de belegde broodjes een hit.

Reden vertrek uit Amstelveen

Het voor velen verrassende vertrek van Hergo uit Amstelveen valt zowel de medewerkers als de vele (vaste) klanten zwaar. De reden van het vertrek uit Amstelveen is dat het huurcontract afloopt en van hogerhand is besloten het contract niet te verlengen, zo meldt Hergo desgevraagd. Geprobeerd is nog om mogelijk op een andere locatie in Amstelveen door te gaan, maar dat is niet gelukt.

Hergo Amsterdam blijft gewoon open

Hergo is van origine een Amsterdamse familieslagerij, die in 1930 werd opgericht door de familie Canter en staat al decennia te boek als de vleesspecialist van Amsterdam en omstreken. De filialen in Buitenveldert (Buitenvelderstelaan 166), Rivierenbuurt (Maasstraat 53) en Oud-Zuid (Beethovenstraat 49) blijven gewoon open.

Op een aankondiging in het Amstelveense filiaal melden de medewerkers van Hergo Amstelveen het contact met de klanten in het Amstelveense filiaal enorm te gaan missen. Hergo hoopt de Amstelveense klanten in de Amsterdamse flilalen te kunnen blijven bedienen. 

hergo_amstelveen_dicht.jpg


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca gisteren 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen 3 dec. 2023 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk 3 dec. 2023 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer 3 dec. 2023 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.