Slagerij Stronkhorst
Advertorial Winkels

Slagerij Stronkhorst komt met Koningsdag Hamburgerbox

Amstelveen - Op een normale Koningsdag staan ze er massaal  voor in de rij aan de Amsterdamseweg: de hamburgers van Slagerij Stronkhorst. Hoewel er van een traditionele Koningsdag-viering dit jaar geen sprake is komt Stronkhorst dit jaar voor de fans natuurlijk wel met een vooraf te bestellen Koningsdag Hamburgerbox.

De Koningsdag Hamburger Box (8,95) van Stronkhorst bevat vier runderhamburgers met vier verse broodjes en natuurlijk een zakje gesneden ui/prei en bakjes barbecuesaus en mayonaise. Bij de box zit ook een korte gebruiksaanwijzing voor de bereiding.

Bestellen en afhalen

De boxen zijn nu per e-mail te bestellen via info@slagerijstronkhorst.nl en alleen af te halen op maandag 26 april (09.00-18.00 uur) of op dinsdag 27 april (09.00-12.00 uur).


Meer nieuws

Horeca vandaag 12:00

Een vliegende start voor Bistro B

Amstelveen - In september 2020 opende Bistro B haar deuren in het Oude Dorp van Amstelveen. Het was er al snel druk en de gasten genoten zichtbaar van de gezellige en ongedwongen sfeer. ‘Dit komt mede door de informele bediening’, vertelt eigenaresse Ellen Boon. Volgens haar maken de heerlijke gerechten van haar partner Paul elke avond weer tot een groot succes. ‘Het was echt een vliegende start.’

Algemeen vandaag 10:51

Woningtekort Amstelveen: onderzoek naar opsplitsen woningen

Amstelveen - De Amstelveense coalitiepartners D66 en VVD willen het splitsen van woningen in Amstelveen onder voorwaarden mogelijk maken. Zij roepen het College van B en W (gevormd door VVD, D66 en PvdA) in een motie op om te onderzoeken of bestaande woningen die te groot zijn geworden voor de bewoner(s) kunnen worden gesplitst. Het is een van de oplossingen die moet bijdragen aan terugdringen van het tekort aan woningen binnen de gemeente.

Verkeer & Vervoer gisteren 19:28

Amstelveen gaat intensief controleren op Kazernepad (Zwarte Pad)

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen gaan de komende periode in samenwerking met de politie weer meer controles uitvoeren op het Kazernepad, de belangrijke en drukke fietsverbinding tussen Amstelveen Noord en Zuid, die in de volksmond ook wel Zwarte Pad wordt genoemd.

112 gisteren 13:24

Ongeval rotonde Waardhuizen: auto en scooter

Amstelveen - Op de rotonde Praam/Gondel/Willem Dreesweg tussen de wijken Waardhuizen en Middenhoven heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder.

Wonen gisteren 10:23

Woonfraude in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar zijn in Amstelveen tot dusver 48 eigenaren van woningen aangeschreven in verband met het strijdig gebruik van die woningen. De gemeente zet sinds dit jaar (2021) nog steviger en structureel in op het tegengaan van woonfraude en het naleven van woonregels.