AmstelveenZ

Slotweekend Bacchus Wijnfestival 2018

Amstelveen - In het Amsterdamse bos staat vandaag, morgen en overmorgen (15, 16, 17 juni) het slotweekend van het Bacchus Wijnfestival op het programma.

Na een zeer succesvol en uiterst gezellig eerste weekend (vorige week) van deze lustrum-editie kunnen liefhebbers van wijn, gezelligheid, muziek en lekkere hapjes nog drie dagen genieten van het intieme festival. Vanmiddag gaat het festivalterrein om 16.00 uur open (tot 23.00 uur). Zaterdag zijn bezoekers welkom tussen 14.00 en 23.00 uur en zondag tussen 14.00 en 21.00 uur. 

Tickets

Tickets bestellen kan via de website van het Bacchus Wijnfestival (klik hier).

Waar

Bacchus Wijnfestival wordt gehouden in het meest noordelijke gedeelte van het bos, tegen Amsterdam. De entree is te bereiken via de hoofdingang nabij de Boswinkel van het Amsterdamse bos (Bosbaanweg 5, Amstelveen). Als je rechtdoor over het verharde pad het bos in gaat, zie je na ongeveer 450 meter aan je linkerhand de tenten van het Bacchus Wijnfestival staan. De entree bevindt zich aan de linkerzijde van het fietspad. Fietsen kun je dicht in de buurt van het festivalterrein parkeren.
Bekijk hieronder een impressie op de Facebook-pagina van Bacchus.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.