Artistieke impressie van het nieuwe Café De Manen [Beeld: De Manen]

Sneak preview van De Manen belooft veel goeds

Amstelveen - Momenteel wordt hard gewerkt aan de metamorfose van het beroemde Café De Manen in Bovenkerk. De Manen heeft op social media een impressie gedeeld van hoe het nieuwe etablissement eruit komt te zien. 

En dat is behoorlijk indrukwekkend. Eigenaar Irene Isselmann laat weten dat het nieuwe Café De Manen steeds zichtbaarder wordt en kan niet wachten tot het zover is. Inmiddels zit er al een nieuwe dakconstructie op het pand. De komende maanden zal hard doorgewerkt worden om tot het eindresultaat te komen.

Het nieuwe horecapand betekent in ieder geval een mooie opwaardering voor de buurt. De Manen is gedurende de verbouwing beperkt geopend vanuit een (niet ongezellige) noodlocatie naast het pand: van woensdag tot en met zondag tussen 14.00 en 00.00 uur.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.