Snel afslanken!

Snel afslanken! Foto: Beyhan Cigdem, Easyslim.nu

AMSTELVEEN - Snel afslanken, zou het bestaan? Dat het kan bewijst Easyslim.nu. In de nieuwe afslankstudio in Amstelveen-Bovenkerk slank je af én bouw je spieren op, met behulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat. Easyslim.nu houdt een speciale voorjaarsactie om mensen kennis te laten maken met de afslankmethode. 

 

De Easyslim.nu-methode is anders dan andere methoden’, zegt de vriendelijke Beyhan Cigdem. ‘Je hoeft geen streng dieet te volgen of jezelf af te matten in de sportschool. Met Easyslim.nu laat je een apparaat het werk voor je doen. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt zonder enige eigen inspanning. Er is dan ook geen kans op blessures.’ 

 

Door middel van ultrasound (hoge geluidsgolven) worden vetcellen losgetrild. Deze worden afgevoerd via het bloed en uiteindelijk wordt het via de lever en nieren afgebroken en verlaat het via het lymfestelsel het lichaam. Daarnaast werkt de apparatuur ook met elektrostimulatie (zwakstroom), wat de spieren bijna maximaal traint.  

 

Easyslim.nu Amstelveen biedt in de voorjaarsactieperiode (tot en met 31 mei 2017) een intake & proefbehandeling aan voor 29,- euro in plaats van 59 euro. Het aantal sessies dat een klant uiteindelijk nodig heeft hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf wil uitzien: Easyslim.nu garandeert een afslankresultaat van tussen de 4-28 cm.
Als er na de proefbehandeling niet minimaal 4 cm af is, betaal je niks! Maak snel een afspraak en overtuig jezelf.

 

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties