Advertorial Zakelijk

Snel rijden? Kijk eens voor een jong gebruikte occasion bij Toyota van Ekris

Regio- Snel rijden? Kijk dan eens voor een jong gebruikte occasion bij Toyota van Ekris in Mijdrecht of Alphen aan den Rijn.

Bij Toyota van Ekris zijn ze continue opzoek naar jong gebruikte Toyota’s. Dit keer zijn er zes Toyota's Corolla Touring Sports beschikbaar.

Bouwjaar 2021

Deze modellen in de uitvoering active plus zijn van het jaar 2021, met een kilometerstand van 6.000 tot 8.000 km en voorzien van extra luxe. Zo zijn de modellen voorzien van Apple Carplay en Android Auto, maar ook uitgerust met een digitaal display en de meeste versies hebben zelfs een verwarmbaar stuurwiel.

Interesse? Neem contact op via https://www.vanekris.nl/contact en vraag naar de mogelijkheden. Deze speciale Corolla-occaisons zijn te vinden via de volgende link: https://www.vanekris.nl/toyota-occasions#search-box

Tekst gaat verder onder foto

ekris_teamfoto.jpg
Toyota Van Ekris,  dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota-dealer van de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘'Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’'

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.


Meer nieuws

112 gisteren 15:30

Ernstig ongeval op kruising Binderij/Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op de kruising van de Bovenkerkerweg met de Binderij nabij bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen heeft maandagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een traumateam werd opgeroepen.

Sport gisteren 12:00

Nederlandse toptennissers strijden om titel op NK Tennis in NTC Amstelveen

Amstelveen - Niet vaak komt toptennis zo dichtbij als nu! Van 11 tot en met 18 december is het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen (NTC) gastheer van de Nationale Kampioenschappen Tennis. Het evenement waar de Nederlandse (rolstoel)tennistop het jaar afsluit. Op de indoorbanen komen de beste Nederlandse tennissers in actie in de strijd om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel met deelname van o.a. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Suzan Lamens en Golden Slam winnares Diede de Groot.

Algemeen gisteren 09:23

Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra

Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.

Politiek gisteren 09:00

Financieel in de knel? Gemeente Amstelveen helpt!

Amstelveen - Een groeiend aantal Amstelveners kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen door de sterk gestegen (energie-)prijzen. Toch is er een groot aantal inwoners dat de hulpstap naar de gemeente niet zet: uit onwetendheid, trots of misschien wel angst. Wethouder Marijn van Ballegooijen benadrukt dat de gemeente iedereen die financieel in de knel zit wil en vaak ook kan helpen.

Amstelveen van voorheen 4 dec. 2022 20:20

Amstelveen van voorheen (328)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 328 een oude prentbriefkaart uit 1962.