Advertorial Zakelijk

Snel rijden? Kijk eens voor een jong gebruikte occasion bij Toyota van Ekris

Regio- Snel rijden? Kijk dan eens voor een jong gebruikte occasion bij Toyota van Ekris in Mijdrecht of Alphen aan den Rijn.

Bij Toyota van Ekris zijn ze continue opzoek naar jong gebruikte Toyota’s. Dit keer zijn er zes Toyota's Corolla Touring Sports beschikbaar.

Bouwjaar 2021

Deze modellen in de uitvoering active plus zijn van het jaar 2021, met een kilometerstand van 6.000 tot 8.000 km en voorzien van extra luxe. Zo zijn de modellen voorzien van Apple Carplay en Android Auto, maar ook uitgerust met een digitaal display en de meeste versies hebben zelfs een verwarmbaar stuurwiel.

Interesse? Neem contact op via https://www.vanekris.nl/contact en vraag naar de mogelijkheden. Deze speciale Corolla-occaisons zijn te vinden via de volgende link: https://www.vanekris.nl/toyota-occasions#search-box

Tekst gaat verder onder foto

ekris_teamfoto.jpg
Toyota Van Ekris,  dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota-dealer van de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘'Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’'

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:14

Toch meer ruimte voor vestiging flitsbezorgdiensten in Amstelveen

Amstelveen - Ondanks dat er een plan lag om flitskoeriersdiensten in de toekomst alleen nog toestemming te geven om vanaf bedrijventerreinen  te laten opereren in Amstelveen, hebben de politieke partijen VVD, D66 en GroenLinks een uitzondering op die regel afgedwongen. Onder strikte voorwaarden mogen de flitskoerierdiensten zich ook op eventueel andere locaties in Amstelveen vestigen, als die geschikt blijken.

112 vandaag 11:33

Drie ernstige ongelukken op een dag in Amstelveen: 'Houd je hoofd bij het verkeer'

Amstelveen - In Amstelveen vonden gisteren (donderdag 30 maart) drie behoorlijk ernstige ongelukken plaats, waarbij meerdere personen gewond raakten. Wethouder Herbert Raat (Verkeer, VVD) roept inwoners op om extra alert te zijn in het verkeer. 'Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus houd écht je hoofd erbij als verkeersdeelnemer'.