Wil Roode & Marina Casadei

SP vindt band tussen gemeente en re-integratiebedrijf ‘te innig’

Amstelveen – De SP Amstelveen is van mening dat er een te innige band bestaat tussen het re-integratiebedrijf Matchez en gemeente Amstelveen.

Dat meldt de partij in een persbericht.

De verstandhouding tussen de gemeente en het re-integratiebedrijf blijft veel vragen oproepen bij de SP: de partij heeft nu negentien uitvoerige schriftelijke vragen gesteld aan het College van B en W en zit al tijden bovenop de kwestie. Het vragenvuur is niet nieuw; de partij stelde al vele vragen inzake het reintegratiebedrijf, maar de SP vindt dat het College van B en W die vragen keer op keer ontwijkend beantwoord.

Volgens Wil Roode van de SP 'kloppen cliënten van Matchez  al jaren bij de SP-hulpdienst aan' vanwege vermeende kwalijke praktijken. De SP wil bijvoorbeeld ook weten hoe het aanbestedingstraject is verlopen. 'We hebben om inzage verzocht,' zegt Marina Casadei.

Zie hier het complete bericht op de website van de SP 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:44

Het Wapen voorop in oranjestrijd tegen Verenigde Staten

Amstelveen - De Amstelveense cafés zijn weer klaar voor de volgende oranjewedstrijd op het WK in Qatar: Nederland versus de Verenigde Staten. In het kleinste 'stadion' van Amstelveen (Het Wapen in het Oude Dorp) hebben ze er in ieder geval vertrouwen in: stadiondirecteuren Theo Konijnenberg en Marcel Kunst houden de beker vast omhoog.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

AmstelveenZ lezersvoordeel: Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises

Amstelveen - De Amsterdamse grachten staan tussen 1 december 2022 en 22 januari 2023 weer in het teken van het betoverende Amsterdam Light Festival. Voor de wereldberoemde rederij Lovers Canal Cruises is het traditiegetrouw een van de hoogtepunten van het vaarseizoen. AmstelveenZ biedt lezers 25 procent korting op een klassieke rondvaart tijdens het adembenemende lichtspektakel in de hoofdstad.