SP vraagt aandacht voor nijpende situatie gezin statushouders

AMSTELVEEN - De SP uit zorgen over de situatie van de familie Kshar woonachtig in Amstelveen. De heer Kshar heeft dringend een traplift in zijn huis nodig, maar is tot dusver nog niet geholpen door de gemeente, stelt de SP.

"Dat er met de komst van vluchtelingen en/of asielzoekers niet alles vlekkeloos verloopt is te begrijpen, maar laten we het wel binnen de grenzen van de menselijke waardigheid houden", schrijft de SP op haar website. "De heer Kshar kan niet lopen en heeft 24 uur per dag verzorging nodig. Een traplift zou geen overbodige luxe zijn als beloning voor inburgering, solliciteren en overleven."

Filmpje
Marina Casadei en Wil Roode van SP Amstelveen bezochten meneer Kshar thuis. In een filmpje wat van dit bezoek online werd geplaatst, wordt duidelijk dat er dringende behoefte is aan hulp voor de statushouder en zijn zoon. Op Facebook meldt de SP dat Kshar niet in aanmerking zou komen voor aanpassingen aan zijn huis, wat de partij onbegrijpelijk vindt. Bekijk hieronder de video van het bezoek:

In kaart gebracht


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.