Loogman Tanken & Wassen

Spaaractie Loogman Carwash bij Albert Heijn groot succes

Amstelveen - Nog tot en met woensdag 31 oktober 2018 ontvangen klanten van diverse Albert Heijn-filialen bij iedere €10,- aan boodschappen een spaarzegel en een spaarkaart voor een voordelige wasbeurt bij Loogman Tanken & Wassen.

De actie werd drie jaar geleden voor het eerst gehouden, toen nog met een beperkt aantal AH-filialen. De actie is echter zo'n succes dat er inmiddels 25 AH filialen in de Randstad aan mee doen. De actie is bedacht omdat veel mensen autowassen en boodschappen doen combineren.

10 euro korting

Met een volle spaarkaart ontvang je 10 euro korting op het beste wasprogramma van Loogman. De spaarkaarten zijn tot en met vrijdag 30 november 2018 inwisselbaar bij alle vestigingen van Loogman Carwash.

AH-filialen

In Amstelveen doen de volgende AH-filialen mee aan de Loogman-spaaractie: Albert Heijn Bourgondischelaan, Albert Heijn Middenhoven, AH Groenhof, Albert Heijn Maalderij, Albert Heijn Rembrandthof Amstelveen, Albert Heijn Westwijkplein, Albert Heijn Westelijk Halfrond.

Regio

Ook de Albert Heijn aan het Gelderlandplein Amsterdam doet mee. Verder kan je sparen bij AH Zijdelwaardplein (Uithoorn), AH Praamplein,  AH Poldermeesterplein (Aalsmeer), Albert Heijn Alders (Kudelstaart) en Albert Heijn Badhoevedorp.

Meer informatie via de website van Loogman (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.