Spaaractie Loogman Carwash bij Albert Heijn groot succes

Spaaractie Loogman Carwash bij Albert Heijn groot succes Foto: Loogman Tanken & Wassen

Amstelveen - Nog tot en met woensdag 31 oktober 2018 ontvangen klanten van diverse Albert Heijn-filialen bij iedere €10,- aan boodschappen een spaarzegel en een spaarkaart voor een voordelige wasbeurt bij Loogman Tanken & Wassen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De actie werd drie jaar geleden voor het eerst gehouden, toen nog met een beperkt aantal AH-filialen. De actie is echter zo'n succes dat er inmiddels 25 AH filialen in de Randstad aan mee doen. De actie is bedacht omdat veel mensen autowassen en boodschappen doen combineren.

10 euro korting

Met een volle spaarkaart ontvang je 10 euro korting op het beste wasprogramma van Loogman. De spaarkaarten zijn tot en met vrijdag 30 november 2018 inwisselbaar bij alle vestigingen van Loogman Carwash.

AH-filialen

In Amstelveen doen de volgende AH-filialen mee aan de Loogman-spaaractie: Albert Heijn Bourgondischelaan, Albert Heijn Middenhoven, AH Groenhof, Albert Heijn Maalderij, Albert Heijn Rembrandthof Amstelveen, Albert Heijn Westwijkplein, Albert Heijn Westelijk Halfrond.

Regio

Ook de Albert Heijn aan het Gelderlandplein Amsterdam doet mee. Verder kan je sparen bij AH Zijdelwaardplein (Uithoorn), AH Praamplein,  AH Poldermeesterplein (Aalsmeer), Albert Heijn Alders (Kudelstaart) en Albert Heijn Badhoevedorp.

Meer informatie via de website van Loogman (klik hier).

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties