Speciaal 3-gangen zomermenu bij Brasserie ’t Hert

Speciaal 3-gangen zomermenu bij Brasserie ’t Hert Foto: Brasserie 't Hert , Oude Dorp [Fotograaf: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN – Tot 22 juli kun je voordelig genieten van een speciaal zomermenu (3-gangen) bij Brasserie ’t Hert in het Oude Dorp. Wil jij de zomer vieren? Reserveer dan een tafel of doe mee aan de winactie.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het menu
Tot 22 juli kun je bij  Brasserie ’t Hert genieten van dit zomerse-menu voor een speciale menuprijs.   I.p.v. €35,- betaal je nu slechts €25,- per persoon, per menu. Het menu ziet er als volgt uit:

Voorgerecht
Coquilles van de plancha met créme van broccoli, zeekraal, crispy panchetta en vandouvan mayonaise
Hoofdgerecht
Ierse runderbeef met cognacsaus, pommes dauphine en seizoensgroenten
Nagerecht
Warm chocolade taartje met caramel en vanille-roomijs

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan een tafel via de website: www.brasseriethert.nl of via 020 - 3457246 o.v.v. ‘zomermenu’.

Winnen
Als lezer van AmstelveenZ maak je kans om dit heerlijke 3-gangen menu te komen proberen met een vriend of vriendin. Wat moet je doen?
Laat de redactie van AmstelveenZ weten met wie en waarom jij dit heerlijke menu zou willen proberen. Je kunt je bericht achterlaten onder het bericht op Facebook of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Brasserie ’t Hert. De actie loopt t/m woensdag 12 juli. De redactie maakt donderdag 13 juli een winnaar bekend. Bekijk hier de actievoorwaarden. Heel veel succes!

Brasserie ’t Hert
Een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje drinken en vooral voor gezelligheid in een sfeervolle omgeving! Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan. Er wordt gewerkt met uitdagende, biologische topproducten, die dagelijks vers worden bereid. Een uitdagende kaart en een excellente sellectie aan wijnen. Een plek om heerlijk lang te tafelen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties