Speciaalbierfestival in Uilenstede

AMSTELVEEN - Il Caffe in Uilenstede houdt vrijdag 21 april 2017 de eerste editie van het speciaalbierfestival Brews & Bites. In samenwerking met Vereniging Bewoners Uilenstede, Duvel en verschillende lokale brouwerijen waaronder De Naeckte Brouwers kunnen tal van speciaalbieren worden geproefd.

Bezoekers kunnen vanaf 16.00 uur diverse speciaalbieren proberen van uiteenlopende brouwerijen. Brouwerij 't IJ, Brouwerij Troost, Liefmans, Brouwerij De Twee Knaapjes, Naeckte Brouwers, Cheers vitamin beers, Brouwerij Kleiburg en natuurlijk ook Duvel en La Chouffe zijn van de partij.

Ook zijn er diverse foodtrucks en vanaf 22.00 uur zal liveband The Nightwatchers optreden. Voor meer informatie klik hier.


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.