Groenhof Optiek op winkelcentrum Groenhof
Advertorial Winkels

Special Event Night bij Groenhof Optiek

Amstelveen - Groenhof Optiek houdt donderdag 27 oktober van 17.00 tot 21.00 uur een Special Event Night. De kans om eens rustig de collectie van Groenhof Optiek te bekijken, waaronder de volledige monturencollectie van Gucci en Tom Ford. Daarnaast zijn diverse andere producten verkrijgbaar: kleding van Kraan Mode, tassen van Studs&Stones, sieraden en verzorgingsproducten.

Het is de eerste keer dat Groenhof Optiek een dergelijk evenement organiseert in de huidige winkel. “In 2018 zijn we verhuisd naar ons huidige pand,” vertelt Henneke de Boer.

Special Event Night

“In ons vorige pand hebben we vaker speciale avonden georganiseerd, bijvoorbeeld een Ladies Night. In ons nieuwe pand hebben we volop de ruimte voor dit soort events, maar voor we goed en wel gesetteld waren en een dergelijk feestje konden organiseren, brak corona uit.”

Daarom is het nu de hoogste tijd voor een evenement. “Onze ervaring is dat mensen tijdens een dergelijke avond veel relaxter zijn, en zichzelf de tijd gunnen om rustig rond te kijken. Overdag en in het weekend is men vaak gehaaster.” Henneke hoopt op een gezellige avond.

Catering

“Onze Special Event Night is tevens een mooie gelegenheid om alvast cadeautjes in te slaan, voor de decemberdrukte begint.” De Special Event Night duurt van 17 tot 21 uur. Er is catering aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.groenhofoptiek.nl.

oogspecial_groenhof_optiek_oktober_2002.jpg


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.