Sint Urbanuskerk

Speciale chocoladereep voor herstel Urbanuskerk

Amstelveen - Er is een nieuwe actie voor de herbouw van de Sint Urbanuskerk van start gegaan. Sinds afgelopen woensdag kunnen mensen de door brand aangetaste kerk steunen door de Sint Urbanus Chocolade reep te kopen.

De speciale St. Urbanus Chocolade reep is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit en wordt op verschillende locaties verkocht. De reep kost vijf euro en drie euro van dit bedrag is bestemd voor de herbouw van de kerk. De chocoladereep is verkrijgbaar bij de St. Urbanuskerk pastorie, Boekhandel Venstra, Silversant, het Noorddamcentrum, Verfwinkel Regelink, de Boemerang Bovenkerk, Kapper Jan Bartels, Museum Jan van der Togt, Loogman Tanken en Wassen Aalsmeer, AH Westwijk en AH Maalderij.

Bezorgd

Binnenkort zullen er op www.helponsuitdebrand.com nog meer verkoopadressen bekend gemaakt worden. Daarnaast rijdt er een  speciale Sint Urbanus Chocolade fietskar rond in Amstelveen. De chocoladereep kan namelijk ook bezorgd worden. De actie is mede mogelijk gemaakt door Martinez Amstelveen, Pré Printshop Almere, Reijnenmedia Amstelveen, Joram Hibbel Graphic Design, de Boemerang en Atelier Theo van den Helder.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.