Speciale chocoladereep voor herstel Urbanuskerk

Speciale chocoladereep voor herstel Urbanuskerk Foto: Sint Urbanuskerk

Amstelveen - Er is een nieuwe actie voor de herbouw van de Sint Urbanuskerk van start gegaan. Sinds afgelopen woensdag kunnen mensen de door brand aangetaste kerk steunen door de Sint Urbanus Chocolade reep te kopen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De speciale St. Urbanus Chocolade reep is verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit en wordt op verschillende locaties verkocht. De reep kost vijf euro en drie euro van dit bedrag is bestemd voor de herbouw van de kerk. De chocoladereep is verkrijgbaar bij de St. Urbanuskerk pastorie, Boekhandel Venstra, Silversant, het Noorddamcentrum, Verfwinkel Regelink, de Boemerang Bovenkerk, Kapper Jan Bartels, Museum Jan van der Togt, Loogman Tanken en Wassen Aalsmeer, AH Westwijk en AH Maalderij.

Bezorgd

Binnenkort zullen er op www.helponsuitdebrand.com nog meer verkoopadressen bekend gemaakt worden. Daarnaast rijdt er een  speciale Sint Urbanus Chocolade fietskar rond in Amstelveen. De chocoladereep kan namelijk ook bezorgd worden. De actie is mede mogelijk gemaakt door Martinez Amstelveen, Pré Printshop Almere, Reijnenmedia Amstelveen, Joram Hibbel Graphic Design, de Boemerang en Atelier Theo van den Helder.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties