Advertorial Zakelijk

Speciale weekend-aanbieding stadscafé De Pannenkoek: familiestapel pannenkoeken

Amstelveen - Stadscafé De Pannenkoek in Stadshart Amstelveen heeft dit weekeinde een speciale aanbieding die eenvoudig online kan worden besteld en vervolgens kan worden afgehaald: een familiestapel Pannenkoeken.

De familestapel pannenkoeken bevat 10 pannenkoeken naturel met stroop, poedersuiker, Nutella, aardbeienjam, vruchtenhagel en een kleine verrassing voor kinderen voor een prijs van 19.50.

Eenvoudig online bestellen
De Familiestapel Pannenkoeken kan dit weekend (21 en 22 maart) eenvoudig online worden besteld via de website www.stadscafedepannenkoek.nl

Afhalen
De pannenkoeken kunnen op zaterdag en zondag worden afgehaald tussen 16:00 en 19:00 uur.  Om de hygiëneregels te waarborgen worden de bestellingen bij de deur aan de klanten overhandigd en kan er contactloos met PIN betaald worden.

Kijk snel op www.stadscafedepannenkoek.nl

(Advertorial)


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.