Specialiteiten bij De Kazerie

Specialiteiten bij De Kazerie Foto: Renate Peduzzi (l) en eigenaresse Jessica Pichard

AMSTELVEEN - De nieuwe eigenaren van de smaakvolle delicatessenwinkel De Kazerie, zijn goed van start. ‘We hebben het ontzettend naar ons zin, Amstelveen is leuk, de winkel is prachtig en we zullen hem nog mooier gaan maken’, aldus eigenaresse Jessica Pichard.

Jessica en Maxim Pichard zijn sinds afgelopen oktober de nieuwe eigenaren van dé delicatessenzaak aan de Van der Hooplaan geworden. ‘We laten de winkel zoals hij is, dat hebben de vorige eigenaren uitstekend opgebouwd. Wel willen we op den duur gaan uitbreiden’, legt Jessica uit.

Bijzonder
De Kazerie staat voor kwaliteit. Op verschillende beurzen in binnen- en buitenland doen de eigenaren ideeën op, proeven ze nieuwe en bijzondere producten en kopen al dit lekkers in voor de zaak in Amstelveen. ‘Het onderhouden van banden met leveranciers is belangrijk, zo zorg je ervoor dat je de beste stukken kaas in de winkel kunt verkopen. En zo leren we ook waar een product vandaan komt, want goede productkennis is typisch De Kazerie.’

Gevarieerd
De speciaalzaak biedt naast kaas en vleeswaren ook noten, soepen, belegde broodjes, bonbons, gebak (Holtkamp) en nog veel meer aan… En ook voor feesten en partijen kun je bij De Kazerie uitermate goed terecht. ‘Voor kleine en grote partijen’, aldus Jessica. En het leuke, proeven is bij De Kazerie van groot belang. ‘Weten wat je koopt is belangrijk en lekker natuurlijk. En er zijn zoveel verschillende soorten ambachtelijke kazen, die moet je even proeven.’

Hoewel de eigenaren veranderd zijn, staan dezelfde vriendelijke medewerkers nog altijd dagelijks (zondag gesloten) voor je klaar. ‘De Kazerie had al top personeel, ik heb eerst een maand meegedraaid en ben blij dat deze dames blijven’, aldus Jessica.

Kerstpakketten
Zoals ieder jaar kun je bij De Kazerie ook dit jaar weer uitermate goed terecht voor heerlijke en gevarieerde kerstpakketten. ‘Van kleine tot grote pakketten, voor een enkeling of een heel bedrijf. We gaan een aantal standaard pakketten samenstellen, maar natuurlijk kun je ook zelf - in samenwerking met ons en onze kennis - jouw ideale pakket samenstellen’, eindigt Jessica.
  
Kijk voor meer informatie over de kerstpakketten op de website, neem telefonisch contact op of kom langs in de winkel.

De Kazerie
Van der Hooplaan 176
Telefoon 020 341 12 31
info@dekazerie.nl
www.dekazerie.nl

(advertorial)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties