Speelstuif op zoek naar vrijwilligers

Speelstuif op zoek naar vrijwilligers Foto: Davey Photography, Davey Baas

AMSTELVEEN - Op 10 en 11 februari vindt de jaarlijkse Speelstuif weer plaats in de Meent. Om het indoors speelfestijn voor de kinderen van Amstelveen te kunnen blijven organiseren in de toekomst, heeft de organisatie echter meer vrijwilligers nodig. 

De Speelstuif vindt al zo'n 30 jaar plaats. De gymzalen van de Meent worden omgetoverd tot één groot speelparadijs. Jaarlijks komen zo'n 1000 basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 af op het evenement. De organisatie vreest echter dat het evenement niet meer op deze schaal georganiseerd kan worden vanaf volgend jaar, gezien vrijwilligers blijven afhaken en er geen nieuwe mensen voor in de plaats komen.

Kaartjes
De organisatie laat weten liever te stoppen met het organiseren dan het evenement te moeten verkleinen. Toch hopen ze vurig dat dit jaar niet de laatste keer zal zijn dat de Speelstuif plaatsvindt. Kaarten voor de Speelstuif 2018 kosten €6,50 in de voorverkoop en €7,00 in het weekend van het evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Meent. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website van de Speelstuif.


Reacties