Davey Photography, Davey Baas

Speelstuif op zoek naar vrijwilligers

AMSTELVEEN - Op 10 en 11 februari vindt de jaarlijkse Speelstuif weer plaats in de Meent. Om het indoors speelfestijn voor de kinderen van Amstelveen te kunnen blijven organiseren in de toekomst, heeft de organisatie echter meer vrijwilligers nodig. 

De Speelstuif vindt al zo'n 30 jaar plaats. De gymzalen van de Meent worden omgetoverd tot één groot speelparadijs. Jaarlijks komen zo'n 1000 basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 af op het evenement. De organisatie vreest echter dat het evenement niet meer op deze schaal georganiseerd kan worden vanaf volgend jaar, gezien vrijwilligers blijven afhaken en er geen nieuwe mensen voor in de plaats komen.

Kaartjes
De organisatie laat weten liever te stoppen met het organiseren dan het evenement te moeten verkleinen. Toch hopen ze vurig dat dit jaar niet de laatste keer zal zijn dat de Speelstuif plaatsvindt. Kaarten voor de Speelstuif 2018 kosten €6,50 in de voorverkoop en €7,00 in het weekend van het evenement. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Meent. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website van de Speelstuif.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.