The Gamekeeper

Spellenwinkel The Gamekeeper vestigt zich in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is een heuse spellenwinkel rijker. Met een groot assortiment bordspellen, kaartspellen, trading card games, puzzels en educatieve spellen, heeft 'The Gamekeeper' zich gevestigd in het Rembrandthof.

De betreffende spellenwinkel is al een kwart eeuw een begrip in Amsterdam en heeft nu dus de deuren van een tweede filiaal geopend in Amstelveen.

Bordspellen hebben het afgelopen half jaar enorm aan populariteit gewonnen doordat mensen meer thuis zijn in verband met de corona-crisis. Niet alleen klassiekers als Monopoly, Risk en Kolonisten van Catan vinden gretig aftrek; ook de allernieuwste spellen zijn geliefd, waaronder Small World of Warcraft, Pandemic en 7 Wonders.

Bij The Gamekeeper kunnen bezoekers ook terecht voor creatieve knutselspullen, puzzels en ander speelgoed. De winkel bevindt zich in het Rembrandthof, tegenover damesmodewinkel Rosmode. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

Kaj van Altena, eigenaar van The Gamekeeper: 'Door de coronacrisis en de intelligente lockdown die daarop volgde is er een grote vraag naar de spellen die wij bij The Gamekeeper verkopen. Vooral de puzzels en bordspellen zijn erg in trek. Voor zowel jong als oud hebben wij een uitgebreid assortiment.'

'We nemen voor onze bezoekers ruim de tijd om te ontdekken wat voor soort spel het beste bij hen past. We vinden persoonlijke aandacht belangrijk en we merken dat deze mentaliteit goed past bij Stadshart Amstelveen. Ik ben daarom erg trots dat ik samen met zijn compagnon Niels Richter onze nieuwste vestiging in dit winkelcentrum mogen openen.'

aaSpellenspecialist-The-Gamekeeper-opent-tweede-vestiging-in-Stadshart-Amstelveen-3-c-Stadshart-Amstelveen.jpg
The Gamekeeper.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:41

Bijna 4.500 afgedankte elektronische apparaten ingezameld door scholen

Amstelveen - Van afgedankte citruspersen tot dvd-spelers en van haardrogers tot keyboards: leerlingen van diverse Amstelveense scholen hebben de afgelopen weken tijdens een lokale E-Waste Race 4.461 afgedankte elektronische apparaten ingezameld. De International School of Amsterdam, gevestigd aan de Sportlaan in Amstelveen, spande de kroon en wist meer dan tweeduizend oude elektrische apparaten op te halen zodat deze gerecycled kunnen worden. 

Advertorial Winkels vandaag 08:00

Ook voor CBR keuring naar Groenhof Optiek

Amstelveen - Bij diverse aandoeningen is het CBR wettelijk verplicht om men te laten beoordelen door een medisch specialist, waaronder een oogarts. Groenhof Optiek is onlangs gestart met CBR keuringen in samenwerking met een oogarts. Een fijne bijkomstigheid is dat de wachttijd hiermee aanzienlijk wordt verkort. Mitchel de Koning, optometrist en mede-bedrijfsleider, vertelt waarom hij deze samenwerking met het CBR heeft opgezet.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (3): Kara Age van Izakaya Tanuki

Amstelveen - Nu de horeca weer volop open mag, belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze aflevering: Kara Age van Izakaya Tanuki.