Spetterend jazzconcert op Vaderdag in Johannes Kapel

Amstelveen - Vier zondag 16 juni 2019 Vaderdag met een spetterende jazzvoorstelling in de Johannes Kapel aan de Amsterdamseweg: tussen 16.00 en 18.00 uur treedt hier The Daan Herweg Trio op.

Verras je vader, opa, schoonvader of gewoon iemand waarvan je weet dat ze dit een hele leuke voorstelling zullen vinden. Een prima besteding van de zondag en bovendien een gratis welkomstdrankje voor de vaders!

The Daan Herweg Trio

Dit optreden van The Daan Herweg trio, bestaande uit Daan Herweg (piano), Cord Heineking (contrabas) en  Joan Terol Amigó (drums) belooft volgens de organisatie een fraai spektakel te worden: 'Tijdens dit optreden bespeelt Daan de schitterende Bösendorfer-vleugel die de Kapel in bruikleen heeft van het NMF. Dit is het eerste van een serie concerten die worden georganiseerd in nauwe samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)'. 

'Stel je eens voor hoe mooi dit optreden zal klinken in de fraaie Johannes Kapel met zijn prachtige akoestiek, een mooi, stemmig decor met de originele blauwe glas-in-lood ramen… dit wilt u zeker niet missen. Op het programma staan composities van het album Lucid Musings (Heldere mijmeringen). Persoonlijke, verhalende muziek waar alles in zit: melancholie, duisternis, humor, wildheid, betovering en liefde, vooral ook voor het ambacht van jazzpiano-muziek,'

Natafelen

Na het optreden is er, zoals bij trouwe bezoekers al bekend, de gelegenheid om gezellig na te tafelen. Niet alleen de bezoekers maar ook de musici schuiven gezellig aan en op die manier ontstaan er leuke, informatieve gesprekken terwijl er wordt genoten van een heerlijke, eerlijke maaltijd geserveerd door Spoon Culinair.

Ingeborg Merkx, gastvrouw van deze avond, heet u van harte welkom in de Johannes Kapel op de Amsterdamseweg 311: Meer informatie via e-mail: info@spoonculinaircentrum.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.