Spetterend jazzconcert op Vaderdag in Johannes Kapel

Spetterend jazzconcert op Vaderdag in Johannes Kapel

Amstelveen - Vier zondag 16 juni 2019 Vaderdag met een spetterende jazzvoorstelling in de Johannes Kapel aan de Amsterdamseweg: tussen 16.00 en 18.00 uur treedt hier The Daan Herweg Trio op.

Verras je vader, opa, schoonvader of gewoon iemand waarvan je weet dat ze dit een hele leuke voorstelling zullen vinden. Een prima besteding van de zondag en bovendien een gratis welkomstdrankje voor de vaders!

The Daan Herweg Trio

Dit optreden van The Daan Herweg trio, bestaande uit Daan Herweg (piano), Cord Heineking (contrabas) en  Joan Terol Amigó (drums) belooft volgens de organisatie een fraai spektakel te worden: 'Tijdens dit optreden bespeelt Daan de schitterende Bösendorfer-vleugel die de Kapel in bruikleen heeft van het NMF. Dit is het eerste van een serie concerten die worden georganiseerd in nauwe samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF)'. 

'Stel je eens voor hoe mooi dit optreden zal klinken in de fraaie Johannes Kapel met zijn prachtige akoestiek, een mooi, stemmig decor met de originele blauwe glas-in-lood ramen… dit wilt u zeker niet missen. Op het programma staan composities van het album Lucid Musings (Heldere mijmeringen). Persoonlijke, verhalende muziek waar alles in zit: melancholie, duisternis, humor, wildheid, betovering en liefde, vooral ook voor het ambacht van jazzpiano-muziek,'

Natafelen

Na het optreden is er, zoals bij trouwe bezoekers al bekend, de gelegenheid om gezellig na te tafelen. Niet alleen de bezoekers maar ook de musici schuiven gezellig aan en op die manier ontstaan er leuke, informatieve gesprekken terwijl er wordt genoten van een heerlijke, eerlijke maaltijd geserveerd door Spoon Culinair.

Ingeborg Merkx, gastvrouw van deze avond, heet u van harte welkom in de Johannes Kapel op de Amsterdamseweg 311: Meer informatie via e-mail: info@spoonculinaircentrum.nl


Reacties