Sportbedrijf heeft weer een Raad van Toezicht

AMSTELVEEN – Na een periode van enkele maanden waarin geen enkel lid van de Raad van Toezicht van Sportbedrijf Amstelveen meer in functie was, zijn er deze week vier nieuwe leden benoemd.

Per 6 juni 2017 zijn Heleen van Ketwich Verschuur, André Timmerman, Hennie Limberger en Frank van Rooijen lid van de Raad van Toezicht van het Sportbedrijf.  

Aanvullend
‘De leden zijn zeer aanvullend aan elkaar voor wat betreft hun ervaringen en (inhoudelijke) expertise,’ zo heeft wethouder Peter Bot (Sport, BBA) in een brief aan de gemeenteraad laten weten.

Aftreden
Op 30 maart 2017 lieten John de Die en Henriette Kievit weten af te treden als lid van de Raad van Toezicht van het Sportbedrijf Amstelveen. Hiermee ontstond een situatie waarbij geen enkel lid van de Raad van Toezicht meer in functie was.

Statuten
Volgens de Statuten van de Stichting Sportbedrijf betekent moest het College van B en W minimaal drie leden van de Raad van benoemen. Mocht het aan de orde zijn, nog ruimte voor de benoeming van een extra lid dan wel extra leden. Volgens de Statuten kunnen er maximaal zeven leden worden benoemd.

Kennismaking
‘We hebben er alle vertrouwen in dat met de benoeming van deze enthousiaste leden de Raad van Toezicht haar toezicht houdende taken, zoals geformuleerd in de Statuten, naar behoren kan uitvoeren. Na het zomerreces stellen wij voor dat er een kennismaking plaatsvindt tussen de nieuwe leden van de Raad van Toezicht van het Sportbedrijf de gemeenteraad.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'