Beweegbox BV

Sportfestijn rond opening nieuwe Beweegbox en turnhal

Amstelveen – De nieuwe Beweegbox en turnhal in Amstelveen Zuid zal 14 juli 2018 officieel worden geopend. Tegelijkertijd wordt een grote sport- en beweegmarkt gehouden.

Na de officiële opening is er van alles te doen: bezoekers kunnen een keur aan sport- en beweegactiviteiten van sportverenigingen zien en beleven. De activiteiten zijn in de Ben Goudsmithal, de Beweegbox, de turnhal en in het buitenbad en op het buitenterrein van Zwembad De Meerkamp.

Gratis toegang Meerkamp

De Beweegbus zal ook aanwezig zijn met leuke activiteiten voor jong en oud. Bezoekers krijgen bij een bezoek aan de markt gratis toegang tot De Meerkamp.

Voor iedereen

De sport- en beweegmarkt is voor iedereen die wil zien wat Amstelveen te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen. Er zijn spelletjes en beweegactiviteiten voor kinderen maar ook voor ouders en opa’s en oma’s. In de Beweegbox kunnen de leukste interactieve spellen doen. 


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.

Algemeen gisteren 10:52

Beleef Amstelveen, juist nu!

Op 1 juli lanceert Amstelveen de nieuwe website beleefamstelveen.nl. Deze website is onderdeel van het (stads)Promotieplan van de gemeente. Het platform biedt een podium voor al het mooie aanbod van Amstelveen op het gebied van toerisme, sport, cultuur, recreatie, horeca en winkelen. Prominent onderdeel is de Uitagenda waarin per dag of periode te zien is wat er te doen is in de stad. Daarnaast is er ruimte voor lokale initiatieven van organisaties en ondernemers.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen: superieure service op nieuwe locatie

Amstelveen - 35 jaar lang was Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150. Begin dit jaar verhuisde de onder veel Amstelveners zeer bekende dealer van het exclusieve en geliefde automerk naar Spinnerij op bedrijventerrein Legmeer: een nieuwe locatie, met natuurlijk de vertrouwde topservice als altijd.