Pixabay.com

Sportschoolketen BigGym opent groot filiaal in Amstelveen

Amstelveen – De landelijke sportschoolketen BigGym opent op 8 augustus een nieuw, 2500m2 groot filiaal in Amstelveen Zuid.

Dat kondigt BigGym aan op social media en de website van de organisatie. BigGym opent aan de Maalderij 38 op bedrijventerrein Bovenkerk. Het betreft een deel van het grote kantoorpand achter het voormalige politiebureau en naast het ROC. In dit Heemraad-gebouw zijn ook andere bedrijven gevestigd, waaronder paramedisch centrum Salvedo Health Clinic (dat gewoon blijft).

Veel sportscholen

Op bedrijventerrein Bovenkerk zijn al meerdere sportscholen gevestigd, waaronder Gym3, Eazy Fitness, Fit For Free en CrossFit Amstelveen (i640Gym). Verderop in Amstelveen Zuid is ook al de grote fitnessketen Health City gevestigd, met 1 van haar 2 Amstelveense filialen.

BigGym claimt de goedkoopste high quality gym van Nederland te zijn en heeft meer dan 20 filialen in Nederland, onder andere in Alkmaar, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Zaandam en Zwolle.

De Amstelveense vestiging zal zeven dagen in de week geopend zijn. De opening van het Amstelveense filiaal wordt voor 8 augustus aangekondigd. Met driehonderd fitnesstoestellen, tal van groepslessen en onder andere personal coaching zegt BigGym de sportschool te zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau.

BigGym kwam tijdens de coronacrisis in het nieuws omdat het een zaak aanspande tegen de staat omdat de sportschool de coronamaatregelen disproportioneel vond, maar de zaak werd opgeschort nadat bekend werd dat de sportscholen weer open mochten.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.

Advertorial Gezondheid & welzijn 27 nov. 2020 19:00

Groenhof Optiek: SOS voor droge ogen

Amstelveen - De koude dagen komen eraan en dat betekent verwarming hoger en gezellig de kaarsjes aan. Toch is niet iedereen hier blij mee, want mensen met droge ogen ervaren deze periode als minder behaaglijk. Jeuk, branderigheid of het gevoel dat er zand in de ogen zit. Het is een veelvoorkomend ongemak. Maar gelukkig heeft Groenhof Optiek de kennis én apparatuur in huis om voor u de juiste oplossing te zoeken.

Wonen 27 nov. 2020 13:45

Coming Up: geheel nieuwe en moderne Amstelveense woonwijk Legmeer

Amstelveen - Het verouderde bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, gelegen tussen de wijken Middenhoven en Westwijk, moet de komende jaren worden omgevormd tot een moderne nieuwe woonwijk, die met name woonkansen moet gaan bieden voor mensen met lage en middeninkomens. De gemeente hoopt voor de ontwikkeling op een substantiele bijdrage uit het Rijksbudget Woningimpuls.