Sportwinkel 'SPORT 2000' opent in Stadshart Amstelveen

AMSTELVEEN - Sportketen 'SPORT 2000' opent vandaag een nieuwe winkel van 1500 m2 in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. SPORT  2000 kent een groot sportassortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor sporten als voetbal, hardlopen, fitness, outdoor, hockey en tennis aangeboden worden. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Binnenhof 46-52.

Versterken regionale positie
Om de regionale positie van Stadshart Amstelveen te behouden en te verbeteren is het  aantrekken van (nieuwe) winkels en concepten volgens Stadshart-eigenaar Unibail-Rodamco noodzakelijk: 'Het is van groot belang dat er een gemeenschappelijk gedragen visie voor het Stadshart Amstelveen voor de periode 2020-2025 tot stand komt, waarin alle betrokken partijen duidelijke afspraken vastleggen om deze visie te realiseren. In een visie wordt het kader gecreëerd  waarbinnen Stadshart Amstelveen duurzame invulling kan geven aan onder andere de retailmix, wat in  combinatie met de verschillende services de regionale positie verder kan verstevigen en uitbouwen.'

Meer bezoekers
Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. Met de toevoegingen van Sport 2000 in het winkelaanbod spreken wij een brede doelgroep aan en kunnen wij meer bezoekers uit de regio aantrekken.’

Sport 2000
Bezoekers kunnen bij Sport2000 terecht voor sportschoenen en kleding, van hardloopoutfit,  voetbalshirt tot yogapants. Sprt2000 volgt de laatste trends op het gebied van het assortiment als de inrichting van de winkel. Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien. Ook kunnen er tennisrackets en hockeysticks getest worden op het speciaal aangelegde kunstgras.

Toekomst
Naast dat er gewerkt wordt aan een overdekte Rembrandtpassage en een voorgenomen facelift van het Stadsplein, mag Stadshart Amstelveen in de tweede helft van 2016 verschillende nieuwe huurders welkom heten. Onder andere NZA (New Zealand Auckland) en Clarks openen in oktober hun deuren in het winkelcentrum. Deze winkels maken de mix in het winkelcentrum nog completer.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.