Stadscafé De Pannenkoek opent 28 september in Stadshart Amstelveen

Stadscafé De Pannenkoek opent 28 september in Stadshart Amstelveen Foto: Locatie van Stadscafé De Pannenkoek op het Buitenplein

Amstelveen - Op vrijdag 28 september 2018 opent het nieuwe Stadscafé De Pannenkoek - het enige pannenkoekencafé in het Stadshart van Amstelveen - feestelijk de deuren van het pand met drie speciale actiedagen.

Op vrijdag 28 september worden er vouchers uitgedeeld om een pannenkoek-uit-het-vuistje te komen proeven. Op zaterdag 29 september krijgen gasten bij een online reservering de tweede naturel pannenkoek gratis. op zondag 30 september krijgen gasten bij een bestelling van een familiestapel pannenkoeken een kan limonade cadeau. Alle kinderen die een pannenkoek komen eten op zondag 30 september kunnen geschminkt worden.

Droom

Niels Righarts, eigenaar van het nieuwe pannenkoekencafé: 'Na ruim 20 jaar in de horeca gewerkt te hebben vond ik het tijd om mijn droom waar te maken: het openen van mijn eigen restaurant', vertelt Niels tijdens onze ontmoeting op Buitenplein 79.  'Het pand, waar vroeger Dixons in gevestigd was, is prachtig verbouwd en we zitten ook nog eens vlakbij de speeltuin tegenover McDonald’s, echt een ideale plek.'

Vriendelijk en gezelligheid

Pannenkoeken, lunchgerechten, een borrelkaart met een lekker glas wijn en (kinder)feestjes. 'Goed eten en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is de omgang met elkaar. Stadscafé De Pannenkoek staat voor vriendelijkheid en op een fatsoenlijke manier met elkaar omgaan. Niet alleen de omgang tussen personeel en onze gasten, maar ook het personeel onderling. Een goede sfeer is belangrijk voor een fijne beleving van het pannenkoekencafé,' zegt de enthousiaste horecaondernemer.

Kinderen meer dan welkom

Gezinnen met kinderen zijn de grootste doelgroep van stadscafé De Pannenkoek en met een kinderhoekje, kleurplaten, leesboekjes en bordspelletjes voor aan tafel, zijn kinderen dus ook meer dan welkom. Naast gezinnen met kinderen is het pannenkoekencafé ook een fijne plek voor winkelend publiek dat kan genieten van een lunch of een drankje na het winkelen.

Familiestapel pannenkoeken

Creatief adviseur Mariët Vaneveld verklapt dat de gasten geen rood geruite kleedjes hoeven te verwachten in stadscafé De Pannenkoek. 'Maar dat betekent niet dat daarmee de huiselijkheid verloren is gegaan. Zo bestaat er de mogelijkheid een familiestapel pannenkoeken te bestellen, zoals we die ook van thuis kennen, met een deksel en pannenlap er bovenop.' Met trots concludeert ze: 'Eigenlijk is stadscafé De Pannenkoek gewoon een knus pannenkoekenhuis, maar dan in een warm, trendy jasje gestoken waar iedereen zich snel thuis voelt.'

Coffee-to-go met een pannenkoek-uit-het-vuistje

Het is ook mogelijk om coffee-to-go te bestellen bij de coffeebar, met daarbij een pannenkoek-uit-het-vuistje. Een opgevouwen pannenkoek met poedersuiker, stroop of een andere vulling, in een papieren puntzak. Naast deze hippe pannenkoeken, kan men ook croissants, tosti’s of een gezond gevulde wrap bestellen, ook makkelijk voor onderweg.


Reacties