Stadsdorp Elsrijk organiseert kerstmarkt voor en door bewoners

Amstelveen - Stadsdorp Elsrijk houdt op zondag 18 december 2022 een kerstmarkt bij het openluchttheater aan De Ruwiellaan. Het is de eerste kerstmarkt voor en door bewoners met een tiental kramen.

De kramen staan tussen 14.00 en 17.00 uur opgesteld rond de blokhut bij het openluchttheater: bewoners verkopen er eigengemaakt (kerst-)cadeautjes voor vriendelijke prijzen, zoals kerstknutsels en -lampen, kaarsen, pies, chutney, lemon curd, kaarten, haaraccessoires, kaarten, zeep en lotion bars, schelpenhangers. Bezoekers dienen wel contact geld mee te nemen. Er is geen gelegenheid om te pinnen.

Ook is er een fotopodium waar bezoekers zich kunnen laten fotograferen met de kerstman. De toegang tot de kerstmarkt is gratis en drankjes en hapjes worden aangeboden door Stadsdorp Elsrijk.  Meer informatie over de markt is te vinden via de website Stadsdorp Elsrijk. Voor vragen over de kerstmarkt kan contact worden gezocht met het e-mailadres info@stadsdorpelsrijk.nl


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.